Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAOS U KOPRIVNICI

VIDEO Kakav je sad ovo kružni tok? Zbunio vozače, idu preko njega ili u krivom smjeru

ePodravina.hr
01.05.2024.
u 07:32

Naime, uz novu prometnu regulaciju i dalje stoje "stari" prometni znakovi koji ne upozoravaju na kružni tok

Na križanju Cvjetne ulice i Ulice Antuna Mihanovića u Koprivnici je niknuo novi kružni tok koji je do te mjere zbunio vozače da su svi vozili u krivom smjeru ili vozili preko samog kružnog toka. Na videu se može vidjeti kako zbunjeni vozači nisu očekivali kružni tok pa ga "prelaze" kako znaju i umiju. 

Naime, uz novu prometnu regulaciju i dalje stoje "stari" prometni znakovi koji ne upozoravaju na kružni tok, piše Epodravina.hr. "Crveni krug u sredini novog kružnog toga tek je ofarban, moraju se još postaviti rubnjaci i drugi dijelovi kružnog toga, tako da je on još uvijek u nastajanju. Do kraja tjedna će svi dijelovi novog kružnog toga biti posloženi" rekao je pročelnik Tomislav Golubić.

Osim toga, komentirao je kako se trenutni prometni znakovi ne mogu ukloniti dok se ne postavi nova signalizacija te je upozorio građane da opreznije voze tim dijelom ceste s obzirom na nastalu situaciju. U nastavku možete pogledati video kako je to jučer izgledalo.

POVEZANI ČLANCI:

FOTOGALERIJA Prepoznajete li legendu u šetnji Zagrebom? Ulovili smo ga na špici

1/7
Ključne riječi

Komentara 6

Avatar kenshi
kenshi
08:52 01.05.2024.

Kružni tok je dobar ali je to misterij za balkanske vozaće.

MA
marcellus
11:29 01.05.2024.

S kružnim tokom je sve u redu, ali neki su izgleda vozačku dobili preko stranačke iskaznice ili po babi i stričevima

Avatar sitneduše
sitneduše
15:50 13.05.2024.

Dosta se mora biti "zbunjen" za na tom mjestu voziti kako "znaš i umiješ".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije