Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSUĐUJU PONAŠANJE

Wolt nakon krađe pokreće internu istragu: 'Dostavljača ćemo zauvijek isključiti iz naše mreže'

Wolt transport bag
Foto: Nicolas Lepartz/DPA
1/3
22.04.2024.
u 10:52

"Savjetujemo sve naše korisnike, ako se ikada nađu u sličnoj situaciji, da odmah putem aplikacije kontaktiraju Wolt Hrvatska, a događaj prijave policiji", izjavili su.

Prošli tjedan je riječanka s Pećina doživjela neugodno iskustvo s dostavljačem Wolta. Naime, nakon preuzimanja narudžbe u svojoj zgradi i uplaćene napojnice putem aplikacije ostala je pokradena. Preuzela je narudžbu i zatvorila vrata, a dostavljač je ukrao stvari sa stubišta ne znajući da ga cijelo vrijeme snima kamera.

Video krađe je objavljen na društvenim mrežama, a u vezi cijelog slučaja se oglasio i Wolt. "Žao nam je zbog slučaja koji se dogodio prilikom dostave narudžbe s Wolt platforme na području grada Rijeke. Oštro osuđujemo ovakvo postupanja partnera dostavljača, koji ne oslikava trud i poštenje svih naših partnera koji svakodnevno obavljaju poslove dostava za naše partnere i korisnike" stoji u priopćenju. 

"Nažalost, mi kao platforma ne možemo utjecati na nečije odluke i ponašanje. Wolt je pokrenuo internu istragu navedenog slučaja te ćemo, čim uspijemo doznati sve pojedinosti, automatski kontaktirati korisnicu, a dostavljača zauvijek isključiti iz naše mreže. Savjetujemo sve naše korisnike, ako se ikada nađu u sličnoj situaciji, da odmah putem aplikacije kontaktiraju Wolt Hrvatska, a događaj prijave policiji“, dodaju.

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO Pogledajte kako se testiraju mobiteli u strogim laboratorijskim uvjetima

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije