Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zašto se činjenica da Milan Bandić još nema nadgrobni spomenik može tumačiti da je sve točno onako kako i treba biti

02.03.2024. u 13:58

Je li netko uopće vidio povjerenicu u Bruxellesu u posljednje vrijeme?

Komentara 8

OK
okolokere
17:30 02.03.2024.

Nikad nisam glasao za njega. Nije mi nikog zaposlio i nisam od njega ništa dobio. Ipak tvrdim da odnos prema pokojniku govori više ljudima, strankama kojima je pripadao i njegovim kolegama nego o njemu samom. Nikad nije izgubio izbore i nikad nije presuđen kao kriminalac. Javnosti je bolje da uzme ogledalo i pogleda se u njemu!

BH
Bhorna
15:41 02.03.2024.

Od kuma "Nema džabe ni kod stare babe" vozač je priznao kriminal... Al ljudi očito vole korupciju!

LL
lijepa_li si
17:08 02.03.2024.

bez obzira što je bio ko i munjara, predavač ono i dsz, hrvati i katolici mu opraštaju. bivši drugovi, suborci i svi levi fa i langisti i nad mrtvima groblja preoravaju! zlo, zlo i neljudskost naslijeđena od djedova im.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije