Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napušten

Zatvorio mačka u njegov wc i ostavio ga na cesti

Foto: Privatni album
1/3
13.07.2017.
u 21:06

Napuštenu životinju pronašla su djeca, ima samo privremeni smještaj, ako mu možete pomoći nazovite 095/35-11-970

U planu je bio odmor, možda odlazak na more, a mačak se u sve to nikako nije uklapao.

Za sada nepoznati vlasnik čak se potrudio pronaći rješenje, a napravio je to na vrlo originalan način. Uputio se u jednu zagrebačku veterinarsku kliniku s namjerom da svog već vremešnog mačka tamo i ostavi. Kako mu to nije uspjelo, jer su mu očito u klinici objasnili da ga ne mogu čuvati, ostavio ga je samo nekoliko metar dalje od zgrade u kojoj je klinika.

Mačka je spremio u njegov wc, zatvorio vrata i prislonio uza zid da se ne može otvoriti. Pronašla su ga djeca, a djelatnici obližnje klinike pružili su mu privremeni smještaj. Mačak je umiljat, a u čekaonici je pokazao kako se ne boji ni pasa. Dosadašnjeg vlasnika čeka prijava za napuštenje životinje, a umiljati tigrić hitno traži drugi smještaj. Možete li ga ponuditi, zovite 095/35-11-970.


 

Komentara 4

U1
ursus_1212
23:24 13.07.2017.

Ja bi gazdu istom mjerom.

ST
streetboy
07:32 14.07.2017.

Ne odobravam takvo postupanje , ali ovaj je znao da če ga netko pronači. Možda ga je zatvorio zato jer mačak nije naučen na ulucu i promet. Ali da nije mogao nači nekog da ga udomi na mjesec dana , u to ne vjerujem.

GE
Germany
12:52 30.07.2017.

Pravi idiot !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije