Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠe MIRKO GALIć
Povratak na članak

Zna se kako su završili svi dosadašnji veliki ratovi. Svi će doći na ono što kaže Henry Kissinger

Novo je i ohrabrujuće to što nije malo Rusa koji vide kuda ih vodi njihov ratoborni predsjednik i kamo ih može dovesti

Komentari 9

GE
Gefufna
12:19 17.03.2022.

Putin ce zavrsiti kao Causesku, streljan ili po ruskoj tradiciji ubijen metkom u potiljak u nekom podrumu. Treba se moliti da prije toga ne bude maltretiran ko Gadafi.

VL
AF
AfganistanskiHrvat
14:40 17.03.2022.

Znamo kako su završili. Podjelom zemlje na sjevernu i južnu ili istočnu i zapadnu, u konstantnim nemirima i građanskim ratovima. Naprosto sam ushićen kada vidim prosperitet i napredak zemalja Libije, Venecuele, Kube, Palestine, Afganistana, Sirije, Somalije, Jemena........

VL
BD
bdppostanovniku
11:58 17.03.2022.

izgleda samo tebi mirkec nije jasno da se mi vraćamo u 19 stoljeće gdje se je silom trebalo probijat put do sirovina i tržišta .radzdoblje posredničkih ratova je prošlo sad na scenu stupaju veliki.vjerojatno sad idu milijuni izbjeglica s bliskog istoka u europu,napadi na tankere u crvenom moru i istočnom sredozemlju,glad.....e sad koliko će trebat proć vremena i koliko će naroda stradat da se nakon tih ratova veliki iscrpe i nađu za stolom pa podjele što je čije nitko ne može predvidjet..lako je tuđe podjelit...onakvih kapitulacija kakve su bile u ww1 i ww2 neće bit jer jednostavno velike sile imaju nuklearno oružje.. usput kad citiraš harya kisingera da nam napišeš što je on govorio o ukrajini kad je počela kriza 2014 godine..

VL
ST
Stav
13:06 17.03.2022.

Ameri i EU su zavidni Rusiji i zele joj zlo cesto i na svoju stetu ali takva je zavidnost ali Rusi su slobodarski narod koji je dva puta oslobodio Evropu od nacizma i fasizma.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.