Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠe MIRKO GALIć

Zna se kako su završili svi dosadašnji veliki ratovi. Svi će doći na ono što kaže Henry Kissinger

17.03.2022.
u 11:39

Novo je i ohrabrujuće to što nije malo Rusa koji vide kuda ih vodi njihov ratoborni predsjednik i kamo ih može dovesti

Komentara 9

GE
Gefufna
12:19 17.03.2022.

Putin ce zavrsiti kao Causesku, streljan ili po ruskoj tradiciji ubijen metkom u potiljak u nekom podrumu. Treba se moliti da prije toga ne bude maltretiran ko Gadafi.

AF
AfganistanskiHrvat
14:40 17.03.2022.

Znamo kako su završili. Podjelom zemlje na sjevernu i južnu ili istočnu i zapadnu, u konstantnim nemirima i građanskim ratovima. Naprosto sam ushićen kada vidim prosperitet i napredak zemalja Libije, Venecuele, Kube, Palestine, Afganistana, Sirije, Somalije, Jemena........

BD
bdppostanovniku
11:58 17.03.2022.

izgleda samo tebi mirkec nije jasno da se mi vraćamo u 19 stoljeće gdje se je silom trebalo probijat put do sirovina i tržišta .radzdoblje posredničkih ratova je prošlo sad na scenu stupaju veliki.vjerojatno sad idu milijuni izbjeglica s bliskog istoka u europu,napadi na tankere u crvenom moru i istočnom sredozemlju,glad.....e sad koliko će trebat proć vremena i koliko će naroda stradat da se nakon tih ratova veliki iscrpe i nađu za stolom pa podjele što je čije nitko ne može predvidjet..lako je tuđe podjelit...onakvih kapitulacija kakve su bile u ww1 i ww2 neće bit jer jednostavno velike sile imaju nuklearno oružje.. usput kad citiraš harya kisingera da nam napišeš što je on govorio o ukrajini kad je počela kriza 2014 godine..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?