Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik SDP-a
Povratak na članak

Milanović: U ovom trenutku imam relativno najveću i najjaču podršku da budem mandatar

– Glavni odbor SDP Hrvatske je poslao vrlo jasnu poruku kojom se nikoga ne vrijeđa, nikoga ne pokušava likvidirati ni fizički ni politički, nego se želi nastaviti razgovor i formirati Hrvatski sabor – poručuje Milanović

Komentari 170

DR
drugPlenky
10:56 14.12.2015.

drugZoka puko

VL
DU
Deleted user
10:59 14.12.2015.

o kakvim likvidacijama ovaj sumanuti covjek lupeta?!? izgleda da je istina kaj se prica da je prvu dijagnozu dobio sa 17 godina. mijenjaj tablete Zorane.

VL
Avatar R & I
R & I
11:01 14.12.2015.

Bajbahatiji politicar ikada vidjen u Hrvatskoj. Vrijeme je Milanovicu da se odmakne sa Hrvatske politicke scene.

VL
SO
sojko1
11:29 14.12.2015.

koji je ovo redikul, apslotuno sam i protiv karamarka, ali Neron bi uništio i rascjepkao ovu zemlju do kraja, da li postoji ijedan primjer di Vladu čini 10 i više lešinara? sdp, hns, hsu, laburisti, ids, ćaćić, hrid, glavaš, bandić, manjine, i još ti treba 4 iz most? pa morate naručiti nove fotelje, neće biti dosta za sve.

VL
KR
krutiii
11:00 14.12.2015.

najgore je to kaj mu hrvatske ofce vjeruju

VL
SA
samograd
11:07 14.12.2015.

Biti simpatizer ili glasač ovakve ljevice u Hrvatskoj je dijagnoza .

VL
JK
ja-kan
11:12 14.12.2015.

Zoki, ti očito nisi svjestan ili prije nije te ni briga koliku si štetu učinio hrvatskim građanima i Hrvatskoj svojim neznanjem, bahatošću i neradom za ove četiri godine.

VL
ST
stefj
11:03 14.12.2015.

Eh, sad bi trebalo raskinuti s praksom koju je uspostavio Mesić, da se donese bar 76 potpisa. Da je to Kolinda samoinicijativno napravila i nakon izbora dala priliku Karamarku da sastavi vladu, bilo bi drvlje i kamenje po njoj. Sada Milanović isto traži za sebe, pa je to OK?

VL
DU
Deleted user
11:04 14.12.2015.

ma ne bi ja ovo pustio da prodje samo tako, neka premijer u odlasku izvoli objasniti naciji tko koga i na koji nacin zeli likvidirati - ili neka objasni ili neka se povuce u misju rupu i postedi sve skupa svojeg prisustva.

VL
MA
mar06mir
11:08 14.12.2015.

Majko moja! Ma nije on bolestan. Bolesne su mase Hrvata koje su dale svoj glas ovom sumanutom covjeku. Sto je u njihovim glavama?

VL
FU
fullmax
11:14 14.12.2015.

Ovaj covjek ima toliki ego, da ce kad se imenuje novu, nepartijski mandator, dobiti srcani udar. To be vec bio veliki dobitak za Hrvatsku. Jedan drek manje

VL
FA
Fake
11:16 14.12.2015.

Ma nemaš ti ništa pa ni sposobnost da vodiš ovu državu.4 godine osim bahaćenja,arogancije,raznih Špičkovina i ostalih gluposti nismo uočili.Daj se više izgubi.

VL
Avatar poglavito
poglavito
11:07 14.12.2015.

Sva sreća da će u saboru biti i doktor za duševno uznemirene političare . Sabor će biti zanimljiviji nego LP u nogometu.

VL
ER
eragram
11:10 14.12.2015.

Tako će, na našu veliku sreću i zadovoljstvo, ostati! Relativno s najvećom podrškom i apsolutni gubitnik!

VL
Avatar ulomax
ulomax
11:09 14.12.2015.

vezati ovog čviljavog u košulju pa u Vrapče na duhovnu obnovu

VL
BL
blueriver
12:40 14.12.2015.

I najvise preferencijalnih glasova gradjana Republike Hrvatske. Koalicija Hrvatska raste u ovom trenutku ima najvise zastupnickih mandata. Zoran Milanovic treba dobiti prvu mogucnost za sastav nove Vlade. Sve ostalo su opasne ige i igrice koje apsolutno nikome ne idu uu korist, a posebno ne gradjanima ove zemlje.

VL
Avatar Hadezeov domoljub
Hadezeov domoljub
12:42 14.12.2015.

Domoljubi samo kmečite... Nećete nikad više na vlast. Najgora pošat od Osmanlija je hadeze. Kako ne kužite da nitko živ neće sa vama u koaliciju, osim pokojnih vjernih glasača. Pa pa...

VL
ST
stanrac
12:51 14.12.2015.

Kad god su se psihijatri petljali u politku u Hr,znamo kako je zavrsilo..Petrov nije nista nego produzena ruka zlocinacke organizacije...

VL
JR
Jean Renault
12:21 14.12.2015.

Sljedeća vlada Republike Hrvatske bit će najvažnija od ponovne uspostave neovisnosti. Sljedeća vlada uistinu će dat odgovore kuda će ići Hrvatska kako i na koji način se izborit sa vraćanjem duga kreditorima i svim pitanjima koja znače opstanak ili potpunu marginalizaciju hrvatske države i pad hrvatskog naroda na europsko dno, samo hrabri pozitivni narodi bit će iznad, svi ostali na dnu. Zato svi se skupite i nemojte se z.......vat više dosta je više pregovora sastavite novu hrvatsku Vladu i bok ! Nema novih izbora na tim izborima bila bi ista situacija ! Svi : Hrvati domoljubi, Hrvati komunjare, katolička crkva , nevladine organizacije, Srbi hrvatski domoljubi, pa i antihrvatski Srbi ! , svi manjinci i sve vjerske zajednice da ustanu za dobro svoje domovine Hrvatske !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ili ćemo opstat ili nestat al neće nestat Hrvata i Hrvatske može samo da se dogodi da nas uništi sveopća apokalipsa neće Hrvat dat svoju domovinu nikad !!!!!!!

VL
CR
crocro
11:28 14.12.2015.

Premijer računa ako je nakon izbora nekoga pridobio i trenutačno ima više zastupnika da je on taj koji ima relativnu većinu pa samim time i pravo na sastavljanje vlade. Ali je zaboravio na činjenicu da Domoljubna koalicija ima pravo "prvokupa" i da je Domoljubna koalicija relativni pobjednik izbora pa samim time zaslužuje da prvi ima pravo pokušati sastaviti vladu. A ne po modelu "evo ja trenutačno imam najviše ruklu". Činjenica je da je Domoljubna koalicija pobijedila na ovim izborima i da upravo oni imaju pravo na prvi pokušaj sastavljanja vlade, a ne se ponašati kao da se ništa na izborima nije dogodilo pa izborni poraz pretvoriti u izbornu pobjedu. To nije racionalno i zato postoji predsjednica RH da takve nakaradne ideje presječe. Drugo je pitanje da onaj koji ima pravo "prvokupa" ne "kupi", e onda se onaj drugi može pojaviti u pokušaju da on "kupi". To je pravedno i tako treba postupiti. Narod je želio promjenu i to je pokazao na ovim izborima i iz takve želje je nastao izborni pobjednik, relativni, ali je izborni pobjednik. I sada on kao nema nikakva prava a drugi može sastaviti vladu prije njih. Kuda mi idemo i što radimo?

VL
« 1 2 3 4 5 6 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.