Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grobnica i dalje nelegalna

Bandićevi suradnici ogorčeni situacijom na Mirogoju: 'Dobrodošao je u moj grob!'

27.02.2024.
u 12:15

Ovo što se događa izvan je svakog dosega civilizacijske pameti. Kada kućni ljubimac ugine, pronađe se mjesto gdje će biti pokopan, a čovjeku koji je šest puta biran za gradonačelnika glavnoga grada Hrvatske to je uskraćeno – ljutit je Slavko Kojić

Ključne riječi

Komentara 25

TM
trade_mark
13:03 27.02.2024.

ko god hoće nek si ga iskopa i uzme doma. sad se ova njegova kriminalna stranka zgraža... pa oni su ga nelegalno pokopali, šta se sad bune?

PL
plavakamenica
13:50 27.02.2024.

Kako vas nije sram...

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
14:41 27.02.2024.

Koruptivni gradonačelnik koji je oko sebe okupio slične. Lažnjak u svemu, lažni vjernik, lažni komunist, lažni domoljub, dvolični političar. Nemam dobre riječi. Neka nešto dobro napišu oni koji su od njega imali koristi, koji su dobili štandove, stanove, zemljišta, radna mjesta, rukovodeča mjesta, koji su betonirali Zagreb, koji su radili poslove s kriminalcima. I da se zna, u Hercegovini ima puno više poštenih i vrijednih ljudi od Bandića, koji se brinu za obitelji, i pošteno rade. Bandić je samo okaljao sve njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije