Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA SVE FILMOLJUPCE

Drive In Kino Zagreb: Filmske projekcije pod zvijezdama udovoljit će svačije ukuse i obogatiti društveni život grada

Zagreb:  12. izdanje Drive in kina na parkiralištu na Borongaju
Marko Juric/PIXSELL
22.04.2024.
u 11:58

Nakon 11 godina program se neće održati na poligonu kod Vitićeve “Kockice” na Prisavlju - novo izdanje bit će priređeno na parkingu Tržnice Borongaj, s ciljem pružanja većeg kapaciteta, maksimalne udobnosti te još boljeg iskustva gledanja filmova.

Uživanje u filmskim klasicima iz udobnosti auta pogodnost je koju nudi dobro poznata manifestacija Drive in Kino koje se vraća u Zagreb. Drive In Kino Zagreb jedinstveni je projekt u organizaciji Hrvatske studentske asocijacije osmišljen 2013. godine po uzoru na američku tradiciju. Projekcijom filmova na otvorenom, koja se odvija u četiri dana kroz dva uzastopna vikenda, ovaj projekt donosi dašak prošlosti i gotovo zaboravljen način zabave u naše krajeve.

No, ovogodišnje izdaje Drive In Kina dolazi i s jednom promjenom. Nakon 11 godina program se neće održati na poligonu kod Vitićeve “Kockice” na Prisavlju. Novo izdanje bit će priređeno na parkingu Tržnice Borongaj, s ciljem pružanja većeg kapaciteta, maksimalne udobnosti te još boljeg iskustva gledanja filmova.

VEZANI ČLANCI:

Ovu subotu, 27. travnja, na repertoaru je urnebesna domaća komedija „Svećenikova djeca“. A u nedjelju, 28. travnja, očekuje vas filmski megahit „Klub boraca“ koji će ujedno i zatvoriti ovogodišnje izdanje Drive In Kina.

Ulaz na sve projekcije Drive In Kina je besplatan, a moguće je doći već od 18 sati automobilom i smjestiti se u ugodnu lounge zonu te se prije početka projekcije, koja kreće od 21 sat, opustiti uz zabavan sadržaj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije