Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDUĆI VIKEND

Na platou Mamutice, u parku Travno... Doći će do susjedske razmjene, ali i odmjeravanja snage u turnirima

Zagreb:  Stambena zgrada Mamutica u Travnom
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/6
22.04.2024.
u 09:00

Petak, subota i nedjelja rezervirani su za ovogodišnje Dane Travnog, za koje je tamošnji Kulturni centar pripremio bogati program

Stanovnike zagrebačkog kvarta Travno, idućeg vikenda, 26. do 28. travnja, očekuje cjelodnevna zabava. Petak, subota i nedjelja rezervirani su za ovogodišnje Dane Travnog, za koje je tamošnji Kulturni centar pripremio bogati program. Posebno su ponosni, ističu iz KUC-a Travno, na vizual koji je za ovu priliku izradila vrijedna i kreativna studentica grafičkog dizajna Dorotea Maretić, članica novoosnovanog Kluba mladih KUC-a Travno.

Na tom vizualu jasno se može vidjeti da je u petak na rasporedu druženje na platou Mamutice. Od 17 sati tamo će se održati završno bojanje odzračnika prema projektu "Kvart u boji", a u isto to vrijeme svi oni od 10 do 16 godina moći će sudjelovati u radionici "Graffiti su umjetnost" za koju se potrebno prijaviti ranije. Večer će završiti koncertom dua pod nazivom "Cura i dečko" koji starta u 18 sati. 

U subotu će se Dani Travnog premjestiti na novu lokaciju - u park pokraj istočnog ulaza u KUC Travno. Program za taj dan nosi ime "Susjed, kaj ima?", a započet će u 15 sati radionicom "Odgoj s glazbom" u kojoj mogu sudjelovati djeca do sedam godina. Za one malo starije, od 10 do 15 godina, u isto vrijeme organizirat će se radionica "Makrame", a svi ostali moći će pogledati izložbu rukotvorina "Arts & Crafts".

VEZANI ČLANCI:

Od 15 sati moći će se pogledati i "3 Slikarice", izložba iz likovnih radova u galeriji atomsko sklonište, a bit će organiziran i buvljak, to jest, susjedska razmjena. Oni najmlađi moći će se pridružiti i radionicama "Travno iz mašte" u 16 te "Životinje iz šešira" u 17 sati. A onda kreće pravi šou. Od 16 sati pozornica je rezervirana samo za nastupe susjeda i prijatelja Travnog. U 18 sati starta i "Srcovez", međugeneracijska radionica. Navečer, oko 19.30 sati pričat će se priče pod brezom, "Zašto je neko drveće zimzeleno?", a u 17 i 20 sati bit će organizirana i "Leteća revija triko cirkusa", predstava u dvorani KUC-a Travno te šahovski turnir u prostoru MO Travno.

Dani Travnog završit će u nedjelju turnirom u beli te u catanu koji će se održati u prostorima MO Travno. Toga dana na repertoaru je i Pub kviz, a u 19 sati pali se Jurjevski krijes na livadi kod boćališta, HKS "Braće Radić". A sva tri dana posjetitelji će se moći zabavljati i u Lunaparku u Parku Travno. 

FOTO: Ovako izgleda lokacija Modrićevog penthousea u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

Zagreb:  Stambena zgrada Mamutica u Travnom
1/17

 

Ključne riječi

Komentara 1

KU
kublajkhan
09:36 22.04.2024.

Kada bi spaljivali lutku gradonačelnika, onda bi taj krijes imao smisla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije