Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
navali narode

I ćevapi i kobase dobili svoj festival - 1. festival roštilja

roštilj
Goran Stanzl/Večernji list
25.03.2013.
u 10:48

Organizatori najavljuju kilometre roštilja, više od 10 vrhunskih ugostitelja, razna takmičenja i radionice, a svoje će umijeće roštiljanja pokazati i brojna poznata lica.

Hrvatska dobiva svoj prvi festival roštilja! Ćevapi i kobase okretat će se od 1. do 4. svibnja na zagrebačkom Otoku mladosti na Jarunu.

Organizatori najavljuju kilometre roštilja, više od 10 vrhunskih ugostitelja, razna takmičenja i radionice, a svoje će umijeće roštiljanja pokazati i brojna poznata lica. 

 Festival roštilja jedinstveni je koncept koji predstavlja najbolje od gastroponude regije kad je roštilj u pitanju, s posebnim naglaskom na zdravu prehranu i popratnim  zabavnim sadržajima koji će oduševiti Zagreb.

Navečer će ukusnu i mirisnu hranu pratiti koncerti, a svakodnevno su na rasporedu i nastupi tamburaša. 

Veliko "open air" kino vratit će nas u stara dobra vremena, a organizatori novog festivala u gradu nisu zaboravili ni one najmlađe. Veliki zabavni park za djecu bit će otvoren svih pet dana, a brojne atrakcije zasigurno će obradovati zagrebačke mališane.

 

Ključne riječi

Komentara 5

PH
Prvenstvo Hrvatske u roštiljan
11:57 25.03.2013.

Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju je prvi i jedinstveni koncept natjecanja u pripremi roštilja koji je kao takav zaštićeni autorskim i svim ostalim pravima koja iz toga proizlaze te kao figurativni i verbalni žig još od 2010. godine. Vlasnik svih prava je tvrtka Copywriting d.o.o., a ovo o čemu Vi pišete je najobičniji plagijat zbog čega će i organizator snositi pravne posljedice.

OB
obadius
12:19 25.03.2013.

Užas

OG
Oger
12:39 25.03.2013.

25.03.2013. u 12:22h Aahz je napisao/la: Rostiljat se ne moraju samo kobase i meso. Moze se i povrce, ribe, sir. A ako uz kotlet na rostilju jedes sve vrste salata, a ne brdo kruha, jeo si zdravo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije