Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVE SUBOTE

'Proljeće na Knežiji' donosi bogat program: Od nastupa zborova do "pričaonice" i sportskog poligona

Centar za kulturu Trešnjevka
06.05.2024.
u 12:00

Manifestacija "Proljeće na Knežiji – Dan Mjesnog odbora Knežija '' održat će se u subotu, 11. svibnja 2024. od 10 do 14 sati u parku iza zgrade Mjesnog odbora Knežija u Albaharijevoj ulici 2

Od 10 sati ujutro održat će se dječji dio programa koji će okruniti predstava za najmlađe “Bljaksoni” Kazališta Prijatelj. Nakon dječjeg dijela, slijedi program za one koju godinu starije, pa će javnost na otvorenome moći uživati u velikom izboru vokalnih i instrumentalnih umjetnika. Od 11:30 sati održat će se čak sedam radionica i aktivnosti za djecu, a pridružit će nam se i razne udruge sa svojim štandovima.

– Dođite, upoznajte svoje susjede, vidite što rade i pridružite nam se u kvartu! Proljeće na Knežiji – Dan Mjesnog odbora Knežija – poručuju organizatori Vijeće gradske četvrti Trešnjevka-jug, Mjesni odbor Knežija i Centar za kulturu Trešnjevka. 

Program za djecu započinje u 10 sati s nastupima: Zagrebačkih bubnjara, SKUD-a “Ivan Goran Kovačić”, Čarobne šume, Dječjeg vrtića Matije Gupca, Karate kluba Sports Life i Zagrebačkih anđela, nakon čega slijedi Dječja predstava “Bljaksoni” Kazališta Prijatelj. U podne na pozornicu staju odrasli i to: Zagrebački orkestar ZET-a, Puhački orkestar Hrvatskog kulturno umjetničkog društva Željezničar Zagreb, SKUD “Ivan Goran Kovačić”, Zbor Župe Marije Pomoćnice – Knežija, Ksenija Sanjković, sopran i Ivana Meheš, harmonika i mješoviti zbor Zrele Trešnje.

VEZANI ČLANCI:

Osim bogatog glazbenog repertoara, posjetitelji će moći uživati i u brojnim radionicama kao što su sportski poligon Mede sportaša, festivalu dječje knjige “Storytelling Šuma Striborova” s Dijanom Zorić, pričaonica "Pod šarenim kišobranom", likovna radionica izrade šestinskih kišobrana ili pak radionici cirkuskih vještina. Svoje štandove na ovoj manifestaciji imat će Čarobna šuma, Udruga Kamensko, Udruga za podršku osobama s intelektualnim oštećenjima Grada Zagreba “Vjeverice”, 7. Policijska postaja MUP i DVD Jarun.

FOTO Ovo će biti novo središte Zagreba 2026.: Pogledajte kako napreduju 80 mil. € vrijedni radovi

1/39

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije