Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jadranska avenija u Zagrebu

Rapisan novi natječaj za sanaciju na nadvožnjaku koja se čeka dvije godine

storyeditor/2022-06-09/PXL_040322_92313978.jpg
10.06.2022.
u 12:00

Trebaju se, naime, zamijeniti prijelazne naprave na nadvožnjaku, za što su se tražili izvođači, no zbog odustajanja ponuditelja i nepotpune dokumentacije prošli natječaj je morao biti poništen.

Već više od dvije godine zatvoren je za sav promet dio nadvožnjaka na Jadranskoj aveniji iznad odteretnog kanala Sava – Odra, i to, kako smo već pisali, zbog natječaja koji se provodio još od 2020. Trebaju se, naime, zamijeniti prijelazne naprave na nadvožnjaku, za što su se tražili izvođači, no zbog odustajanja ponuditelja i nepotpune dokumentacije natječaj je morao biti poništen.

Sad je raspisan novi, vrijedan 6,8 milijuna kuna, a traži se tvrtka koja će zamijeniti dotrajale i napukle prijelazne naprave na istočnom i zapadnom nadvožnjaku te dionice. "I na jednom i na drugom vijaduktu treba zamijeniti po sedam prijelaznih naprava, svaka dužine 14 metara", stoji u dokumentaciji, u kojoj piše i da treba obnoviti kolničke ploče ispod naprava te asfaltirati nakon radova. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije