Iz showa "Ples sa zvijezdama" prvi ispao Sandi Cenov

Foto: htv
Iz showa "Ples sa zvijezdama" prvi ispao Sandi Cenov
08.11.2009.
u 10:16
Prema mišljenju žirija, napredovala je i kuharica Ana Ugarković čiji je sinoćnji izgled pohvalio najstroži član žirija Davor Bilman rekavši joj: "Ana izgledate prekrasno!"
Pogledaj originalni članak

U drugoj emisiji HTV-ova šoua svoje zbogom “Plesu sa zvijezdama” rekli su Sandi Cenov i njegova partnerica Gabriela Pilić koji su dobili najmanje glasova gledatelja. Najveću strast na plesnom podiju pokazali su Franka Batelić i Ištvan Varga s najviše osvojenih bodova žirija, a ništa manje plesno zavodljivi nisu bili Iva Šulentić i Damir Horvatinčić koji su oduševili osmišljenom koreografijom.Veliko iznenađenje u drugoj emisiji priredili su glumci, Vanessa Radman koja je za quickstep s Robertom Schubertom nagrađena trećim mjestom i Vedran Mlikota koji je umjesto Dracule na plesnom podiju ovaj put bio opasan zavodnik.

Prema mišljenju žirija, napredovala je i kuharica Ana Ugarković čiji je sinoćnji izgled pohvalio najstroži član žirija Davor Bilman. (ič/VLM)

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

IC
ICCO
12:34 08.11.2009.

Sandi nema pojma o plesu i bilo je to pravo mučenje za gledati. Njegov ples u umjetničkom smislu je za ocjeniti kao kad bi klizačica 10 puta pala na ledu. Negdje oko -1 ako bi htjeli biti blagi.