Sporni party?

Solange istukla Jay Z-ja zbog Rihanne?

Foto: tumblr
beyonce
Foto: Screenshot
jay z
Foto: 'Mike Coppola'
'NEW YORK, NY - SEPTEMBER 13: Beyonce and Solange Knowles attend the J.Crew Spring 2012 fashion show during Mercedes-Benz Fashion Week at The Stage at Lincoln Center on September 13, 2011 in New York
Foto: Briquet-Douliery/Press Association/PIXSELL
solange knowles
Foto: John Rahim/Press Association/PIXSELL
Solange Knowles
Foto: Press Association/PIXSELL
Beyonce Knowles
Foto: tumblr
beyonce
14.05.2014.
u 09:02
Nakon što je Solange nasrnula na Jay Z-ja u liftu, svjetski mediji ne miruju
Pogledaj originalni članak

Nakon što je Solange nasrnula na Jay Z-ja u liftu, svjetski mediji ne miruju. Svi pokušavaju otkriti zašto je alkoholizirana sestra poznate Beyonce napala njezina supruga. Brojni tabloidi i čitatelji razvijaju teorije o tome kako je i zašto do napada došlo. New York Daily News tvrdi da je pravi razlog svemu Rihanna. Ova vijest prva je koja se pojavila o samom razlogu svađe u slavnoj obitelji. Solange je, naime, napala Jay Z-ja koji je nakon Met Balla odlučio ići na Rihannin after party bez Beyonce.

Svađa je, navodno, počela već prije jer su se neki od Solangeinih prijatelja pojavili i pokušali ući na Met Ball koristeći Jay Z-jevo ime. Solange se naljutila i zatražila da odu sa zabave. Jay je nakon tog rekao da odlazi na Rihanninu zabavu, a ona je nasrnula na njega. Neki smatraju kako je razlog svemu Solangeina ljubomora. Jay je trebao pogurati njezinu karijeru, no to nije učinio. Album joj izlazi, no nitko o tome ne govori.

>>Nakon tučnjave: Solange izbrisala sve fotke Jay Z-ja i Beyonce s Instagrama

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DI
dokazano.istinito
10:05 14.05.2014.

postali ste ko stare babe, ona je rekla on je rekao, pa je on nju, a ona uzvratila.....sirite price