Sandra Perković

Udat ću se do kraja godine, a medeni mjesec tek nakon Hanžeka

U povjerenju by Neven Ciganović
U povjerenju by Neven Ciganović
U povjerenju by Neven Ciganović
23.11.2023.
u 08:00
Pogledaj originalni članak

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković bila je nova gošća emisije "U povjerenju by Neven Ciganović". Sandra je Nevenu Ciganoviću govorila o svojoj karijeri, ali i privatnom životu te skorašnjem vjenčanju za dugogodišnjeg trenera i dečka Edisa Elkasevića. Opušten i zanimljiv razgovor možete pogledati večeras u 20 sati na našem portalu večernji.hr i na YouTube kanalu Večernjeg lista.

Naša najbolja atletičarka otkrila je kako teku pripreme za vjenčanje, ali i da će biti u krugu obitelji i prijatelja.

U povjerenju by Neven Ciganović

– Malo sam umorna i iscrpljena od svih silnih priprema za vjenčanje, no sretna sam. Ne bih otkrivala datum, njega zna samo najbliži krug obitelji i prijatelja koji su pozvani na svečanost. Svakako će to biti do kraja godine – rekla je Sandra, a Cigija je zanimalo kako je bilo na djevojačkoj večeri i je li možda bio i striper.

– Ma ne, poznato je da volim jesti i piti, pa se skupilo nas sedam cura i bila su to tri dana čistog uživanja. Ipak je to djevojačka. Mislim da nam muškarac nije bio potreban – rekla je Sandra i dodala da je izabrala i vjenčanicu koju bira uz pomoć dizajnerice Aleksandre Dojčinović. Otkrila je i kako će goste na svadbi zabavljati grupa Best iz Splita.

U povjerenju by Neven Ciganović

No da ne otkrijemo previše, za tjednu dozu pikanterija s domaće javne scene, trendova i skandala pogledajte novu epizodu emisije 'U povjerenju by Neven Ciganović' već danas u 20:00 sati na portalu vecernji.hr.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Hazl113
Hazl113
09:34 23.11.2023.

Bitno da ima zagarantiranu saborsku mirovinu, a samo dva puta bila u Saboru.