ŠTO VI MISLITE?

Mandžo i Luka u lovu na europski naslov! Tko će osvojiti Ligu prvaka?

Foto: PA/Pixsell
Mario Mandžukić
Foto: Reuters (Ilustracija)
Luka Modrić
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
Lionel Messi, Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters (Ilustracija)
Zlatan Ibrahimović
20.03.2014.
u 08:29
U utrci za naslov u Ligi prvaka ostala su dva Hrvata. U dresu Bayern naslov će pokušati obraniti Mario Mandžukić, dok će Luka Modrić s Realom pokušati osvojiti deseti europski naslov za 'kraljevski klub'.
Pogledaj originalni članak

Poznato je svih osam četvrtfinalista Lige prvaka. U srijedu navečer Atletico Madridu, Bayernu, Barceloni, PSG-u, Chelseaju i Realu pridružili su se Manchester United i dortmundska Borussia.

Zanimljivo je kako je do četvrtfinala stiglo osam momčadi koje su imale status nositelja u osmini finala i koje su u natjecanju po skupinama zauzele prvo mjesto u svojim skupinama. Najteži zadatak u uzvratu imao je Manchester United, koji je morao nadoknaditi 0:2 protiv Olympiakosa, ali je uspio na krilima Robina van Persieja u uzvratu slaviti 3:0.

- Bili smo pod velikim pritiskom, pogotovo nakon teškog poraza od Liverpoola. Dugovali smo ovu pobjedu našim navijačima. Hvala im na velikoj podršci - rekla je legenda 'crvenih vragova' Ryan Giggs.

Nema više nositelja

Protivnika u četvrtfinalu United će, kao i preostalih sedam klubova, saznati na ždrijebu u Nyonu u petak u 12 sati. Nositelja više nema, ždrijeb nije dirigiran, pa su mogući svi parovi.

Prve utakmice četvrtfinala igrat će se 1. i 2. travnja, a uzvrati tjedan dana kasnije. Polufinala su 22. i 23. travnja, dok su uzvrati tjedan dana kasnije. Finale će se igrati 24. svibnja u Lisabonu, a naslov brani Mandžukićev Bayern.

Ostala dva Hrvata

U utrci za naslov u Ligi prvaka ostala su dva Hrvata. U dresu Bayern naslov će pokušati obraniti Mario Mandžukić, dok će Luka Modrić s Realom pokušati osvojiti deseti europski naslov za 'kraljevski klub'.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Tko je za vas favorit ovogodišnje Lige prvaka? Mogu li Mandžo i društvo obraniti naslov ili u ovom trenutku postoji momčad koja ih može zaustaviti?

>> United na krilima Van Persieja deklasirao Olympiacos i prošao u četvrtfinale
>> Real u dvije utakmice zabio devet golova

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DA
davos24
10:09 20.03.2014.

Fuj fuj fuj, uvijek isti klubovi, gadljivo, zato ću navijati za finale Dortmund - Atletico Madrid - oni koji ne pripadaju u ovom kapitalističkom društvu. Deset puta bolji nogomet igra se u ligi UEFA.