dobio infarkt

Pacijent koji boluje od raka spasio vozača 'hitne' preuzevši volan

Foto: screenshot Youtube
Pacijent koji boluje od raka spasio vozača 'hitne' preuzevši volan
17.04.2013.
u 22:21
Christiana Nayeta koji boluje od raka želuca vozilo hitne pomoći vozilo je na pretrage u bolnicu u Lilleu u Francuskoj.Tijekom vožnje vozač kola dobio je infarkt
Pogledaj originalni članak

Christian Nayet koji boluje od raka želuca u terminalnom stadiju spasio je vozača kola hitne pomoći koji je dobio srčani udar, prenosi britanski Telegraph.

60-godišnjeg Nayeta koji živi u gradiću Berck sur mer na sjeveru Francuske vozilo hitne pomoći vozilo je u bolnicu u Lilleu kako bi prošao rutinske testove. Kada se tijekom vožnje vozač kola hitne pomoći počeo se žaliti na trnce u prsima, Nayet je preuzeo upravljač kola i krenuo prema drugoj bolnici u Lensu.

Također je dao lijek protiv zgrušavanja krvi i još jedan lijek vozaču kako bi stabilizirao njegove otkucaje srca.

- Rekao sam mu: Daj mi ključeve, vjeruj mi! Moj život nije u opasnosti, ali tvoj je- rekao je Nayet za francuske novine Voix du Nord.

Ispričao je kao nije mogao upaliti sirenu, ali da je upalio rotirajuća svjetla i rekao vozaču hitne da pruži ruku kroz prozor i signalizira autima da ih puste.

Nakon što su stigli u bolnicu u Lensu vozač kola hitne pomoći odmah je primljen. Bolničar Frederic Allienne kazao je da je bez Nayetove pomoći vozač 'mogao umrijeti'.

Nayet je kasnije drugim vozilom hitne pomoći odveden na pregled u bolnicu u Lilleu.

>> Nestala žena u pijesku ispisala 'upomoć' pa je spasili

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.