Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO SE NE BI PREPAO...

'Kao iz horora': Djevojčica (3) plakala jer su joj u sobi 'čudovišta', ono što su roditelji otkrili bilo je još opasnije

Pčele u sobi
Screenshot/Twitter
30.04.2024.
u 15:24

Roditelji su otkrili desetke tisuća medonosnih pčela iznad njezine sobe.

Kad se trogodišnja Saylor Class počela žaliti na čudovišta u svojoj spavaćoj sobi, njezini su roditelji mislili da je to samo plod dječje pretjerane mašte. Ali tada je pčelar otkrio desetke tisuća medonosnih pčela iznad djevojčine spavaće sobe. Saylor se žalila na "čudovišta u zidu" svoje sobe u njihovoj kući u Charlotteu u Sjevernoj Karolini. Njezina majka, Ashley Massis Class, i njezin suprug nisu tome previše pridavali pažnje, posebno zašto što su netom prije toga svojoj kćeri prikazali film o čudovišta.

Međutim, tijekom sljedećih mjeseci Saylor je sve češće govorila da je nešto u njezinu ormaru. Njezina teorija počela je imati više smisla kada je njezina majka Ashley primijetila pčele koje se roje u skupinama u blizini tavana i dimnjaka ispred njihove 100 godina stare kuće. Mislili su da Saylor možda čuje zujanje u blizini stropa svoje spavaće sobe, piše BBC.

@classashley What nighthmares are made of #bees #toddlersoftiktok #toddlers ♬ Oh No - Kreepa

Massis Class pozvala je tvrtku za kontrolu štetočina koja je otkrila da su krilati kukci pčele medonosne, zaštićena vrsta u SAD-u. Ona i njezin suprug kontaktirali su pčelara koji je primijetio da insekti putuju prema podovima na tavanu - točno iznad spavaće sobe njezine kćeri. Pčele su provele osam mjeseci gradeći čudovišnu košnicu.

Pčelar je donio termokameru da skenira zidove u spavaćoj sobi trogodišnjakinje. "Svijetlio je kao Božić", rekla je Massis Class. Pčelar je rekao da nikada nije vidio da košnica ide toliko duboko u zid. Pratio ga je do rupe veličine novčića u kutu otvora na tavanu. Pčelar - kojeg je kći Massisa Classa počela zvati lovcem na čudovišta - otvorio je zid i otkrio veliko saće. "Jednostavno su pljuštali kao iz horor filma", rekla je Massis Class.

VEZANI ČLANCI:

Pčelar je uklonio između 55.000 i 65.000 pčela i 45 kilograma saća. Provedena su tri ekstrakcije obrnutim usisavanjem insekata iz zida kako bi se stavili u kutije. Insekti se premještaju u utočište za medonosne pčele.

Pčele i njihov med oštetili su električne instalacije u kući, rekla je Massis Class. Rekla je da osiguranje neće pokriti ništa vezano uz nametnike jer smatraju da se to može spriječiti. Ona procjenjuje da su pčele uzrokovale štetu veću od 20.000 dolara.

FOTO Ovako izgleda pakao na zemlji: Stanovnici se prže na plus 40, pogledajte u čemu pronalaze spas

Pčele u sobi
1/30

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije