Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU ZA VEČERNJI

Svjetski ekskluziv: Bili smo na predstavljanju još neobjavljene igre Gran Turismo 7. Njezin tvorac nam je otkrio sve

02.02.2022.
u 23:28

Večernji list bio je na ekskluzivnom predstavljanju još neobjavljene igre Gran Turismo 7, o kojoj nam je govorio njezin autor Kazunori Yamauchi. On je legenda automobilskoga i igračkoga svijeta. Rođen u japanskom gradu Kashiwi 1967., odmalena je bio fasciniran svijetom autoutrka, a tu strast pretvorio je u biznis devedesetih, kada je mladim Japancima predstavio svoju prvu trkaću videoigru. Bio je to Motor Toon Grand Prix koji se 1994. nametnuo kao alternativa popularnom Super Mario Kartu, a njegov treći nastavak prodavao se i izvan Japana. Na valu uspjeha te igre nalik na crtić, Yamauchi je počeo pripremati teren za premijeru Gran Turisma, ultrarealistične igre za ljubitelje automobila koju je razvijao od 1992. do 1997.

Komentara 1

WW
wwwcro
05:49 03.02.2022.

Gran Turismo 7 je u prodaji već nekoliko mjeseci. Joška 69€-79€ Ili ste bili sa njim prije dvije godine ili objavljujete stari uradak, ili pak možda samo lažete čitatelje kao i obično.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?