Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promocija

"Treće poluvrijeme" - roman Emira Imamovića Pirkea

Naslovnica Trećeg poluvremena
arhiva VL
09.03.2011.
u 10:40

Koliko i kako sve rat traje i nakon što je zadnja puška utihnula? Ili: kada je rat stvarno gotov, ako uopće završava?

Koliko i kako sve rat traje i nakon što je zadnja puška utihnula? Ili: kadaje rat stvarno gotov, ako uopće završava? To su pitanja na koja odgovore traži novi roman Emira Imamovića Pirkea naslovljen "Treće poluvrijeme", što ga je nedavno objavio Algoritam. 

Roman će biti promoviran u srijedu, 9. ožujka, u 19 sati u KIC-u, a uz autora o njemu će govoriti Ivica Đikić i Kruno Lokotar.

Komentara 4

DU
Deleted user
15:45 12.03.2011.

Ovo je lijepa vijest. Već neko vrijeme u knjižnici pitam-ima li što nova od Pirkea? Prvi roman me oduševio, drugi malo manje, a ovaj jedva čekam da pročitam. Za g.Imamovića tvrdim da je bosanski Tomić, stil pisanja im je sličan,, sarkazam protkan humorom je neizbježan. Britkost, no i poprilična iskrenost koju uočavam kad Pirke piše, stavilo ga je među moje favorite što se tiče pisaca s ovih područja. Pirke, piši dalje!

DU
Deleted user
20:57 12.03.2011.

\"Garin je djed znao reći da se komunizam, prehlada i mahmurluk najteže istjeruju iz insana i da je za svaku boljku potrebno ležati: za komunizam u zatvoru, za prehladu \'nako, a za mahmurluk u dobrom snu.\" _________________________________ (iz prvog romana) Uživancija u britkom umu, duhovitosti i životnim istinama-tko ih zna prepoznati u napisanom, na način da ih sami raspoznajemo; onakvima kakve nam-odgovaraju..

OB
-obrisani-
14:49 13.03.2011.

u 20:57h 5533 je napisao/la: \"Garin je djed znao reći da se komunizam, prehlada i mahmurluk najteže istjeruju iz insana i da je za svaku boljku potrebno ležati: za komunizam u zatvoru, za prehladu \'nako, a za mahmurluk u dobrom snu.\" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ovo mi je bas dobro... moram priznat... nikad cul za njega (ili se ne sjecam...) fala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije