Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umijeće življenja

Ako oslobodimo um od stresa, društvo oslobađamo od nasilja

yoga
boris ščitar/pixsell
22.04.2011.
u 14:29

Tečajevi za djecu imaju za cilj da agresivnija djeca shvate empatiju, a povučenija “iskorače” i prebrode plahost

Tijelo, dah, emocije, pamćenje, intelekt, ego i jastvo (osobnost) sedam je razina postojanja pojedinog čovjeka, od kojih je samo posljednja nepromjenjiva. Kako uskladiti te razine uči se i vježba u centru Umijeće življenja, zagrebačkoj podružnici međunarodne organizacije koja već 30 godina djeluje u više od 150 zemalja svijeta. Aktivnosti su vođene filozofijom mira, oslobađanjem uma od stresa, a time društva od nasilja.

Nude se programi oslobađanja od stresa, u kojima su tehnike disanja, meditacija i joga. Predviđeni su za odrasle, ali i djecu kako bi agresivnija djeca shvatila empatiju, a povučenija “iskoračila” i prebrodila plahost. Tečaj za odrasle stoji 1000, a za djecu 500 kuna.

Komentara 3

ST
strike
15:20 22.04.2011.

Ajme nama s vama. To se sve dobiva odgojem. Zanima me koja osoba dolazi naučiti kako biti pristojan. Na kraju tečaja se nude Hindu obračenje... mislim da ste promašili podneblje za posao

JI
jimbeam
01:33 23.04.2011.

Ajme ograničena ovco,trč u crkvu da te netko ne bi \"preobratio\" pa da od Hrvata postaneš \"hindus\" !

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
11:09 23.04.2011.

o bože, kakve gluposti nenadmašne....oslobodimo ljude od stresa...tečaj za odrasle 1000 kn....nečuveno!!!! da reče 10 kn, već bi me sama pomisao na to oslobodila stresa...da reče 100 kn isto....ali pročitati članak o oslobođenju od stresa za 1000 kn, dovelo me ne samo u stanje stresa, već i agresije...najprije prema novinaru što to reklamira...pa onda prema tome tko na tuđem stresu hoće zaraditi 1000 kn!!! zato nam i jeste gospodarstvo u klincu, jer bi se htjelo na lak način obogatiti preko noći...pohlepa i gramzivost su nas dovele u ovo stanje, a ne jadna vlada!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije