Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razlika u godinama

Ona ima 23, a njen dečko 49 godina: 'On je najbolji prijatelj mojih roditelja'

@sfrigugliett
27.12.2023.
u 12:30

Video je privukao mnoge gledatelje koji su podijelili svoja razmišljanja u komentarima

Par s 26 godina razlike između otkrio je detalje svoje veze. Sydney je rekla da ih stranci gledaju s osuđivanjem, ali njezini roditelji vole njezinu bolju polovicu. Ova 23-godišnjakinja snimila se sa svojim 49-godišnjim dečkom u videu na TikToku, piše The Sun.

"Mi smo par s razlikom u godinama. Naravno, u početku su moji prijatelji mislili da mi je on samo sponzor", rekla je Sydney. A, njen stariji dečko je dodao: "Moji prijatelji mislili su da prolazim kroz krizu srednjih godina."

 

@sfrigugliett forgot to post this one 😭 #fyp #agegapcouple ♬ original sound - 𝒮𝓎𝒹𝓃ℯ𝓎

Sydney se našalila da on ima životne priče od prije njenog rođenja, a dečko je dodao da je dobio svoju vozačku više od 20 godina prije nje. Par je rekao da čak čuju od drugih da on ima kćer otprilike njezinih godina. No, čini se da njezinim roditeljima razlika u godinama ne smeta. "On i moji roditelji slažu se kao najbolji prijatelji", rekla je Sydney.

Video je privukao mnoge gledatelje koji su podijelili svoja razmišljanja u komentarima. "Par s razlikom u godinama ovdje", napisala je jedna žena. "Ja imam 28, a mužić 44 godine", "Ja imam 27 godina, moj muškarac ima 42", "Definitivno se mogu poistovjetiti s ovim", dodale su još neke žene.

VEZANI ČLANCI:

"Kako ste se vas dvoje upoznali?" upitala je jedna pratiteljica. "Svaki dan mi je dolazio na posao kako bi nabavio Red Bullove i jednog dana sam mu ih samo kupila", odgovorila je Sydney.

Ona ima 22 godine, a njezin suprug 65: 'U hotelu nam uvijek daju odvojene krevete!'

 

Komentara 2

MO
montello
10:12 28.12.2023.

Prevelika razlika u godinama

VU
vucic
14:55 27.12.2023.

Samo rokaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije