Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOVE ZVJEZDICE

Restoran Nada, Lipik: Rolada s ajvarom, crne palačinke...

Turistička patrola Lipika
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/3
19.04.2024.
u 11:57

Restoran Nada, Vukovarska avenija 12, Lipik

– Spremamo vam brojna iznenađenja – kazao je Aleksandar Šubert Miki kada je prošle godine preuzeo jedan od lipičkih brendova, kultni restoran Nada. Osim što je zadržao ime, zadržao je i zaposlenike. Takav je, navodno, bio i dogovor s prijašnjom vlasnicom. Lipička rolada s ajvarom i njokima, jela bez glutena i kremasti rižoti dio su bogate ponude ukusnih jela i obilnih porcija.

12.04.2024., Lipik- Turisticka patrola Grada Lipika. Jedan od najljepsih malih gradova kontinentalne Hrvatske kada je rijec o turistickoj ponudi moze se podiciti visoko razvijenom ponudom termalno-ljecilisnog turizma, konjickog turizma, u blizoj i daljoj okolici obiluje brojnim jezerima. Najveci aduti svakako su Toplice Lipik sa Mramornom i Kamenom kupkom, novootvorenim spa bazenima i saunama, a sve zahvaljujuci nepresusnim izvorima ljekovite termomineralne vode. U blizini je i Drzavna ergela Lipik nasuprot koje se gradi potpuno nova, a u obliznjem selu Seovici je Konjicki kasacki klub Diamant. Toplice Lipik Photo: Damir Spehar/PIXSELL
Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Namirnice se nabavljaju od lokalnih proizvođača, s OPG-a Milašinović dnevno stiže svježe pečeni kruh iz krušne peći, a hit deserti su crna palačinka s mousseom od bijele čokolade te sladoledi burbon vanilija s domaćim bučinim ili dimljenim maslinovim uljem. U Nadi imaju tematske tjedne, jela s 10 posto popusta, do nedjelje je tjedan tjestenina i njoka, zatim počinje riblji.

Izbor i kvaliteta jela 45

(do 50 bodova)      

Izbor i ponuda pića 13

(do 15 bodova)      

Posluga i ljubaznost 10

(do 10 bodova)      

Dojmovi i prostor 19

(do 20 bodova)      

Ukupnost ponude 4

(do 5 bodova)

Ukupno 91 (ČETIRI ZVJEZDICE)

80-87 BODOVA - TRI ZVJEZDICE
88-94 BODOVA - ČETIRI ZVJEZDICE
95 BODOVA I VIŠE - VELIKA ZVIJEZDA

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije