Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOVE ZVJEZDICE

Restoran Struja, Stobreč: Hit ponuda je crna pizza od sipe

Turistička patrola - Stobreč
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/2
10.08.2023.
u 11:48

Restoran Struja, Put sv. Lovre 21.

Restoran Struja na rivi u Stobreču, svoju gastronomsku priču započeo je još 1967. godine

- Lokal je otvorio moj otac, ja sam nastavio, a danas su posao preuzeli kćer i sin – priča Neno Strujić čija je obitelj tijekom pet i pol desetljeća bavljenja ugostiteljstvom Struji priskrbila kultni status.

- Pratimo stope svojih predaka nekim novim koracima – opisuju Strujići svoju kuhinju koja se oslanja na tradiciju i prati moderne trendove.

02082023- Stobrec - Turisticka patroa, iako Stobrec administrativno pripada Splitu ima sve predispozicije da bude mjesto za sebe. Raznolika turisticka ponuda, Kamp, hostel, Hotel, privatni smjestaj, kafici, restorani, plaze... plata s skoljkama koje se vade iz Stobreckog salduna Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Riblji pijat "Tišina mora" za 2 osobe stoji 22 eura, a imate prigodu kušati paletu ribljih okusa. Ipak, pravi hit je crna pizza, od sipe, za koju treba izdvojiti 10 eura. Škampe na buzaru i tuna steak su također po 22 eura, biftek 33 eura, ramstek 23 eura.

Izbor i kvaliteta jela (do 50 bodova) 49

Izbor i ponuda pića (do 15 bodova) 13

Posluga i ljubaznost (do 10 bodova) 10

Dojmovi i prostor (do 20 bodova) 19

Ukupnost ponude (do 5 bodova) 5

Ukupno: 96 (VELIKA ZVIJEZDA)

80-87 BODOVA - TRI ZVJEZDICE
88-94 BODOVA - ČETIRI ZVJEZDICE
95 BODOVA I VIŠE - VELIKA ZVIJEZDA

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije