Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novootvoreno

Suncokret yoga studio

Suncokret yoga studio
Foto: PR članak
1/3
06.11.2015.
u 14:31

U Zagrebu, na adresi Medvedgradska 36, možete pronaći novootvoreni joga studio pod nazivom Suncokret. Iza ovog, za jogu možda neuobičajenog imena, skriva se priča o tri žene čije je životne puteve spojila upravo joga. U želji da podijele svoja iskustva i svojim primjerom potaknu ljude na kvalitetniji život, odlučile su otvoriti studio. Suncokret, koji se prepušta pozitivnim utjecajima Sunčeve energije, postao je za to idealan simbol.

U svakodnevnom programu studija možete izabrati sat prema intenzitetu i stilu koji vam najviše odgovara, a osim ponude klasičnih satova joge poput vinyase i joge za početnike, na rasporedu se nalaze i nazivi poput Dream on yoga, ili Heat up yoga - to su kreativne kombinacije različitih stilova predstavljenih na nov, drugačiji i neuobičajen način. Wake up yoga su svakodnevni ranojutarnji satovi namijenjeni svima koji dan žele započeti buđenjem energije i smirenog uma, a to će postići kombinacijom vježbi opuštanja, meditacije, nizom položaja za razbuđivanje i istezanje, te vježbama disanja. Subota ujutro rezervirana je za Kundalini jogu koja kombinacijom određenih vježbi izaziva ugodan efekt u tijelu koji dovodi do boljitka cijelog tijela i uma: potiče osjećaj mentalnog zadovoljstva i opuštenosti, te poboljšava pamćenje, snižava krvni tlak i aktivira probavne procese.

Sat pod imenom Acro fusion je novitet, i to ne samo u studiju, već i u Zagrebu. Riječ je o zanimljivom spoju elemenata acroyoge, akrobatike, suvremenog plesa i cirkuskih vještina koji će vas ne samo ojačati, već i rekvizitima poput žonglerskih loptica i sličnih igračaka zasigurno oraspoložiti i zabaviti. Uz redovni program posvećen jogi, možete si rezervirati termin za thai yoga masažu, tradicionalnu tajlandsku tehniku s rezultatom intenzivnog opuštanja. U studiju će se održavati i razni tečajevi, kreativne radionice i tematska predavanja. Tako će u studenom biti održana prva u ciklusu acro radionica gdje će se polaznici moći upoznati s veselim svijetom akrobatike, a od prosinca nadalje će se u prostoru studija održavati i radionice kuhanja i predavanja o prehrani. Prva na redu je za prosinac prigodna tema Blagdanski stol, u suradnji s Majom Kefeček. Više informacija o nadolazećim događajima možete pronaći na službenim web www.suncokretyogastudio.com, Facebook www.facebook.com/suncokretyogastudio i Twitter stranicama Suncokreta www.twitter.com/suncokretyoga.

Osim ove rekreativno-edukacijske ponude, u studiju vam je na raspolaganju i dnevni boravak u kojem se možete opustiti uz šalicu čaja ili knjigu iz privatne knjižnice, te saznati odgovore na eventualna pitanja u razgovoru sa školovanim timom učitelja. Velika pažnja poklanja se glazbi koja u ovom studiju nije samo popratni element, upravo suprotno, mogu se pohvaliti autorskim izvedbama Domagoja Kneževića, školovanog glazbenika i kompozitora. Dosadašnje iskustvo stekao je skladanjem u dokumentarnim i eksperimentalnim filmovima, no za sebe kaže da najviše uživa u stvaranju ambijentalne glazbe za meditaciju, stoga ga od nekoliko projekata na kojima trenutno radi najviše veseli skladanje za specifične potrebe Suncokreta.

Posebna pogodnost je i članarina koja za nove članove, za prvi mjesec iznosi samo 100,00 kn, i to za neograničen broj dolazaka.  

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije