Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Tisak media katalog za najljepše blagdane

tisakmedia
Tisak media
PR
Autor
PR članak
14.12.2010.
u 12:35

Kupovina iz Tisak media kataloga je jednostavna i praktična za sve koje nemaju puno vremena za obilazak trgovina i prodajnih centara

U vrijeme nadolazećih blagdana, kada s posebnom pažnjom i ljubavlju biramo darove za naše najmilije i veselimo se otvaranju šarenih paketića ispod bora, Tisak media donosi Božićni katalog koji će nam ove godine uvelike olakšati potragu za savršenim poklonom.

Luksuzno opremljen Božićni katalog na više do 80 stranice izvor je ideja za poklone za sve drage osobe, a sadrži preko 1000 proizvoda među kojima će se naći idealni znak ljubavi za svakog člana obitelji po izuzetnim cijenama.

Kupovina iz Tisak media kataloga je jednostavna i praktična za sve koje nemaju puno vremena za obilazak trgovina i prodajnih centara, naime, svi proizvodi se mogu naručiti putem besplatnog telefona 0800 666 770, web stranice www.tisakmedia.hr ili narudžbenice, a dostava je besplatna na odabrani kiosk Tiska.

Ovaj veliki katalog uključuje najnovija izdanja knjiga cijenjenih autora, s posebno odabranim knjigama za djecu i veliki izbor slikovnica za najmlađe. Tu će se pronaći i savršeni odabir DVD-a, kao i filmskih kompleta za ljubitelje sedme umjetnosti. Pravi blagdanski ugođaj u tople domove donose nam Božićne pjesme koje se mogu pronaći među mnoštvom CD-a, a za najmlađe članove obitelji tu su igračke i video igrice.

Božićni katalog Tisak medie olakšat će kupovinu svima koji nabavku darova ostavljaju za posljednji trenutak – na jednom mjestu može se pronaći ponešto za svakoga, a može se preuzeti na svim prodajnim mjestima Tiska i Tisak media centrima.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?