Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Večernji te vodi na "Vagon prvog razreda", a doći će i Djed Mraz

vagon
PR
Autor
PR članak
13.12.2010.
u 10:48

Darujemo 2X2 ulaznice za "Vagon prvog razreda" i Djed Mraz 19. prosinca u 19 sati na Maloj sceni

Prvi dan školovanja poseban je događaj u životu svakog djeteta, praćen velikim uzbuđenjem, ali i brojnim očekivanjima vezanima uz novu sredinu. Olakšajte djeci prvi susret sa školom i poželite im dobrodošlicu predstavom koja obiluje pjesmicama, brojalicama i zagonetkama koje će i sami susretati u svojim čitankama. Pjesmom, plesom i govorom poznatih stihova hrvatskih pjesnika, glumci će malim vlakom djecu uvesti u školski razred pa u šumu obojenu jesenjim bojama, u igru...

Već 22 godine generacije djece prate putovanje našeg Vagona i u njemu su igrali mnogi poznati glumci, od Vitomire Lončar i Ivice Šimića, do Nade Rocco, Dražena Čučeka, Jasne Palić, Hane Hegedušić i dr. Ove godine predstavljamo novu generaciju mladih glumca za koje vjerujemo da će dati novu energiju predstavi. Osim učenika prvih razreda, u predstavi će podjednako uživati predškolci (mala škola), ali i djeca drugih i trećih razreda, koji će se rado prisjetiti svog prvog dana u školskim klupama.

Predstava je namijenjena djeci od 5 do 9 godina.

Večernji daruje

Darujemo 2X2 ulaznice za "Vagon prvog razreda" i Djeda Mraza 19. prosinca u 19 sati u kazalištu Mala scena. Prijavite se putem obrasca na kraju teksta.

Imena dobitnika bit će objavljena ovdje u petak, 17. prosinca, a dobitnici će biti obaviješteni i telefonom. Sretno!
Na sve predstave dolazi Djed Mraz pa molimo nagrađene da se obavezno jave Maloj sceni telefonom ili mailom prije dolaska. (tel. (01) 468 3352, 468 3373, 468 3374, 462 4099, 468 3944, info@mala-scena.hr)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?