Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
demokracija počinje šepati

U Hrvatskoj je na stotine političkih stranaka, a država klizi u jednopartijsku vlast

05.09.2021.
u 14:07

Prirodno je da u demokraciji postoje i desna i lijeva noga, da nisu iste veličine i da ne nose cipele istoga broja

Ključne riječi

Komentara 55

KU
Kuronja20cm
14:13 05.09.2021.

Od svih tih 100tinu hrvatskih stranaka moj Galiću, ne bi mogao sastaviti 3 poštene!Problem "hrvatske demokracije" je što svaki blesan želi svoju stranku ali u 90% slučajeva NE iz doboljubno-društvenokorisnih razloga ili motiva več da si u kratkom vremenu osigura finu sinekuru u saboru,kakvom nadzornom odboru,zaposli kod kakvog rođe ili zgrabi dio državnog proračuna predviđen za lokalno "strančevanje".

BR
Brda
15:33 05.09.2021.

Problem ljevice je sto vuce stigmu yugonostalgije. Sto za nju glasaju srbi i mjesani brakovi. Sto im je kadar pro jugoslovenski. Kad se to pocelo mijenjati tako se sdp poceo raspadati. Nama treba hrvatska ljevica proeuropski orijentirana. Ostavite splavove, to nije za nas..

Avatar Le-Freak
Le-Freak
14:44 05.09.2021.

Vidi logike. Imamo desetak stranaka u Saboru, nitko nema mnogo vise od 30% a ovaj konstruira opasnost jednopartijstva. Dok ne bio Milanovic dominirao nije mu smetalo. A i da imamo jednopartijski sistem, kome smeta ako se narod na to odluci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?