Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavljena lista

Alen Vitasović upozorio: Čovjek na popisu poreznih dužnika nisam ja, to je moj imenjak

Pula: Pjevač Alen Vitasović
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/10
03.11.2023.
u 14:40

Naš poznati pjevač kaže kako nije on dužan 47.562 eura i dodaje kako je riječ o ugostitelju iz Pule koji ima isto ime i prezime kao on

Ovaj tjedan porezna uprava je objavila listu poreznih dužnika, na kojoj su se našla i neka javnosti poznata imena. Uočili su mnogi i ime Alen Vitasović te se pojavila sumnja kako je riječ o našem poznatom glazbeniku i na stranicama porezne uprave piše kako dug Alena Vitasovića iznosi  47.562 eura. Sada se na svojim društvenim mrežama oglasio naš glazbenik te objasnio kako nije on porezni dužnik i objasnio je s kim ga se već godinama zamjenjuje.

- Novinari, pazite što pišete. ALEN VITASOVIĆ,ORBANIĆI 2, 52206 MARČANA,rođ.1968. godine. Nije nikome porezni dužnik, ni nikome. To je drugi Alen Vitasović, iz Pule, ugostitelj rođ. 1969. godine. Već godinama zbog vas ljudi misle da sam to ja. Ja, pjevač, glazbenik. - upozorio je Vitasović.  Otkrio je kasnije kako nikome ne duguje ni centa.

- Taj moj imenjak dužan je izgleda i Bogu i vragu, a ja nisam 47.000 eura vidio na hrpi nikad u životu, a kamoli da bih toliko dugovao Poreznoj. I već su nekoliko puta pisali da sam ja taj dužnik, slao sam demantije i opet ništa. Nisam porezni dužnik, nikome ne dugujem ni centa - ni banci, ni poreznoj, ni bilo kome drugome - izjavio je za 24 sata Vitasović. Pjevač Alen Vitasović prije tri godine, tijekom pandemije koronavirusa kao i većina iz njegove branše, nije imao prihoda jer se koncerti nisu održavali i tada je na Facebooku napisao:

 

 

- Dragi prijatelji, pošto 10 mj. nisam imao prihoda, znamo zbog čega, privremeno ne mogu primati telefonske pozive. Možete me dobiti porukama ili pozivima na Viber, Whats up ili Messenger. Priznao je tada kako mu je taj period bez koncerata bio jako težak jer nije imao gaža, a samim time ni konkretnih primanja.  - Sin mi radi, a kći je u srednjoj školi. Više manje mama joj pomaže. Ja živim skromno, uvijek sam tako živio. Nije mi ništa teško palo financijski, nisam materijalist, nego ne mogu kćeri priuštiti plaćanje studija. I režije su mi veliki problem - kazao tada je Alen za 24 sata i dodao kako samo oni najpopularniji glazbenici koji su zarađivali velike honorare sada imaju neku ušteđevinu. 

VIDEO Mia Dimšić o zainteresiranosti za Aleksandru Prijović: 'Svi smo mi kao veliki čopor'

Komentara 7

BA
Barba56
14:32 04.11.2023.

Mislio sam na ovog Kujjtim .

BA
Barba56
14:31 04.11.2023.

Sta si se raspisao o alkoholizmu , rijec je o popisu poreznih ne platisa kojim ovaj Alen Vitasovic ocito ne pripada .

ZO
Zoran
15:26 03.11.2023.

Neću više ni kapi piti jad vidim što olkohol radi od čovijeka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije