Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Pazila je na svaki detalj, Ana Rucner pokazala kako izgleda njen stan u Zagrebu

26.04.2024.
u 09:00

Ana je na Instagram Storyju otkrila da u njezinu stanu prevladavaju svjetliji tonovi i bijela boja, ali i da voli biljke u ukrasnim posudama za cvijeće.

Violončelistica Ana Rucner (41) u posljednje je vrijeme na društvenim mrežama uglavnom objavljivala fotografije s turneje iz dalekih zemalja, a sada se javila iz svog zagrebačkog doma i pokazala kako je uredila svoj raj. Ana je na Instagram Storyju otkrila da u njezinu stanu prevladavaju svjetliji tonovi i bijela boja, ali i da voli biljke u ukrasnim posudama za cvijeće. Glazbenica se ranije pohvalila i velikim ormarom u kojem ima pospremljenu zavidnu kolekciju cipela i odjeće, a kakvu si priželjkuju mnoge žene.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Ana je nedavno na društvenim mrežama objavljivala fotografije s dečkom Markom Duvnjakom s kojim je bila na Jamajci. "Bez, majice, bez cipela, bez problema. Tako kažu ovdje, tako ovdje i je! Deset predivnih dana kroz slikice... ovo ja zovem odmor. Hvala Jamajka", napisala je Ana uz objavu.

Najpoznatija domaća violončelistica u vezi je s Markom otprilike tri godine. S 30 godina starijim bivšim suprugom i glazbenikom Vladom Kalemberom ostala je u odličnim odnosima, a zajedno imaju i sina Dariana. U braku su bili od 2006. do 2014. godine. Poznato je da je Kalember u odličnim odnosima i s njezinim novim odabranikom Markom te ponekad svi troje zajedno znaju nastupati. Ona je pak o bivšem suprugu uvijek govorila sve najbolje, a nekoliko godina nakon razvoda rekla je da će ga uvijek voljeti.
– Meni je žao što to nije pravilo, već iznimka. Navikao sam u životu da ništa nije vječno. Živimo u vremenu kada se stvari ne popravljaju, već se samo bace, tako je i s brakom. To više nije tabu-tema. Uvjeren sam da bi se svaki brak kad-tad raspao, ali, jednostavno, rok trajanja mu je duži od životnog vijeka pa su ostali skupa do kraja života, a ne do kraja braka – komentirao je Kalember. 

Violončelistica je i prošle godine provela mjesec dana na čarobnoj Jamajci gdje je uživala sa svojim partnerom Duvnjakom daleko od svih. Ondje je proslavila svoj jubilarni 40. rođendan daleko od svakodnevice, okružena pijeskom, palmama, koktelima i dobrom energijom. – Zapravo smo svirali mnogo puta prije nego što smo se uopće počeli družiti i bili smo prijatelji. Dobro se slažemo u svemu, jedno smo drugom podrška – kazala je Ana. Dodajmo i da je nešto ranije bila i u Kini gdje je imala turneju, a društvo joj je naravno pravio partner.

VIDEO Švedska veleposlanica u Hrvatskoj ugostila Baby Lasagnu

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije