Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uvozimo cajke s istoka

Što se dogodilo s hrvatskom glazbom?

16.12.2023.
u 23:10

Hrvatska glazbena industrija ne smije biti samo skupina talentiranih pojedinaca. Josipa Lisac možda neće napuniti zagrebačku Arenu, ali svatko tko istinski prati glazbenu scenu duboko će joj se nakloniti, jer je originalna i svoja

Komentara 52

Avatar antikomunist1
antikomunist1
00:17 17.12.2023.

S hrvatskom glazbom dogodilo se nešto potpuno identično onome s "hrvatskim" medijima!

UG
ugroženi
01:16 17.12.2023.

Isto ono što se dogodilo s hrvatskom kulturom, jezikom i pismenošću. Vokabular se sveo na 50 hrvatskih riječi i 100 iskrivljenih anglizama. U takvim uvjetima "otišla si odvela si dete, suzama sad ja lepim tapete" vrhunski je literalni doseg. Dobro liježe uz rakiju u narodnjačkim klubovima, srpskim kulturnim ambasadama, u 4 ujutro.

OL
olujasviholuja2
00:07 17.12.2023.

Hrvatsku glazbu baš vi novinari pljujete,evo primjer djeda Božičnjaka u travaju ,kako ste izvještavala ,nije vas sram

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?