Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Princeza Charlotte

FOTO Malena šefica kraljevske obitelji slavi rođendan: Majka ju je fotografirala

Foto: Toby Melville/REUTERS
1/33
02.05.2024.
u 12:00

Treća po redu za kraljicu Velike Britanije, princeza Charlotte slavi svoj veliki deveti rođendan! Mnogi su je svojevremeno uspoređivali s pokojnom prabakom kraljicom Elizabetom II., ali i s princezom Anne.

Princeza Charlotte rođena je 2. svibnja 2015. godine, a mnogi su je tijekom godina uspoređivali s prabakom - kraljicom Elizabetom II, ali i s princezom Anne. Prije nekoliko dana bio je rođendan brata joj Louisa, a sada je došao i njezin red. S obzirom na to da je njezinoj majci Kate Middleton prije nekoliko mjeseci dijagnosticiran karcinom te je podvrgnuta kemoterapiji, obožavatelji omiljene kraljevske obitelji izuzetno su usredotočeni na svaki njihov korak. 

Mnogi su nedavno, za šesti rođendan princa Louisa, već pomislili kako je princeza bila preslaba da snimi fotografiju svog najmlađeg sina jer na službenom profilu na Instagramu ujutro na njegov rođendan nije bio objavljen rođendanski portret. Ubrzo su se svi umirili kada je tog popodneva izašla nova fotografija nestašnog princa koju je i ovog puta fotografirala njegova mama, a tako je ovog puta bilo i s ljupkom Charlotte. - Sretan deveti rođendan princezo Charlotte! Hvala vam na svim lijepim čestitkama danas - piše ispod fotografije, a u potpis fotografije stoji princeza od Walesa - Kate Middleton

 

Foto: Instagram

 

Podsjetimo, Charlotte je drugo dijete princa Williama i princeze od Walesa. Rođena je u bolnici St. Mary‘s u Londonu 2015. i prva je u kraljevskoj obitelji koja ne gubi svoju poziciju u redu za krunu zbog mlađeg brata. Naime, odlukom kraljice Elizabete iz 2013. ukinuta je muška primogenitura i prinčevi više nemaju prednost nad starijim sestrama. Tako je princeza Charlotte treća u liniji, nakon oca princa Williama i starijeg brata, princa Georgea, dok je četvrti njezin mlađi brat, princ Louis.

 

FOTO Princeza Charlotte nije mogla suzdržati smijeh na božićnoj misi

1/17

 

VEZANI ČLANCI:

 

Malenu Charlotte, koju roditelji zovu Lottie, često su uspoređivali s kraljicom Elizabetom jer nevjerojatno sliče, osobito kada se usporede fotografije iz djetinjstva, a prijatelji obitelji ističu kako je 9-godišnjakinja ista mama - odgovorna je i voli se držati pravila, a često dovodi i svoju braću u red, osobito mlađeg, nestašnog Louisa. Upravo zbog tog usmjeravanja koje se zna vidjeti i javnosti, kada Charlotte podsjeti Georgea na neko od pravila ili kada okrene očima jer je Louis ponovno neposlušan, neki je vole usporediti i s princezom Anne, jedinom kćeri kraljice Elizabete koja je već godinama najzaposlenija članica kraljevske obitelji.

 

VIDEO: Komentar Amerikanca o Baby Lasagni naljutio mnoge: 'Imam samo jedno pitanje za tebe'

Komentara 1

Avatar CUBE
CUBE
12:29 02.05.2024.

Hajduk će bit prvak kad Charlotte dođe na vlast ( barba jaooo )

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije