Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Surađivala s Diorom

Iznenada preminula popularna tiktokerica u 29. godini: Oglasila se neutješna sestra

Foto: instagram
1/6
22.04.2024.
u 17:49

Iznenadnu smrt Eve Evans potvrdila je njezina neutješna sestra Lila

Iznenada je preminula tiktokerica i sukreatorica humoristične serije "Club Rat" Eva Evans. Imala je samo 29 godina pa je fanove njezin iznenadni odlazak ostavio u šoku.

Vijest o Evinoj smrti prva je podijelila njezina sestra Lila Joy u objavi na Instagramu. "Jučer je moja obitelj saznala vijest da je naša slatka, predivna, kreativna, brižna, urnebesna Eva, moja prekrasna sestra, umrla. Nakon 24 sata i dalje sam u procesu poricanja i prihvaćanja, tako da znam koliko će ova vijest biti nevjerojatna i teška za prihvatiti", napisala je Lila.

Eva Evans rođena je na Manhattanu i odrastala je u Brooklynu i na Karibima. Evinu karijeru obilježile su zapažene suradnje s velikim brendovima poput Diora, Guccija, Nikea i Applea, a radila je čak i sa slavnim osobama poput Miley Cyrus. Sudjelovala je u kreiranju mini serije "Club Rat" kao producentica, režiser i glumica. Serija je pratila influencericu koja se bori s otegotnim okolnostima slave i ljubavnim problemima u užurbanom gradu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lila joy (@lilajoyful)

 

VEZANI ČLANCI:

 

1/6

 

Bila je zvijezda na društvenim mrežama s gotovo 30.000 pratitelja na Instagramu i preko 300.000 obožavatelja na TikToku. Njezine online platforme bile su joj pozornice na kojima je izražavala svoje umijeće i povezivala se s globalnom publikom.

 

VIDEO: Tajči zapjevala 'Dvije zvjezdice' na zabavi

Komentara 2

Avatar Sta
Sta
00:47 23.04.2024.

Bocka po bocka i buster stiže iznenada sve je bliže. Vjerujte samo WHO.

Avatar lola lola
lola lola
00:37 23.04.2024.

Droga, droga, droga....ovi mladi su toliko nadrogirani sa svim I svacim danas da je pravo cudo da dozive do 30e.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije