Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oporavak

Jadranka Kosor oporavlja se nakon operacije i pozirala je s osmijehom dok se oslanjala na štake

Zagreb: Nasmijana Jadranka Kosor u šetnji centrom grada
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/7
25.01.2024.
u 09:30

U novoj objavi na društvenoj mreži X pokazala je fotografiju na kojoj pozira nasmijana dok se oslanja na štake te je u opisu napisala: ''Kad te prijateljice izvedu na kavu''

Bivša premijera Jadranka Kosor krajem listopada prošle godine bila je na operaciji koljena. Prošlog tjedna na društvenoj mreži X, na kojoj je dosta aktivna, javila se s rehabilitacije u Varaždinskim toplicama. 

"Hvala svima koji su mi pomagali u Varaždinskim toplicama. Do skorog viđenja, s drugim koljenom", napisala je bivša premijerka uz fotografije s rehabilitacije. Sada je u novoj objavi na ovoj mreži pokazala fotografiju na kojoj pozira nasmijana dok se oslanja na štake te je u opisu napisala: "Kad te prijateljice izvedu na kavu." Bivša premijerka dobro se oporavlja, a ispod objava na ovoj društvenoj mreži brojni pratitelji poželjeli su joj što brži i što uspješniji oporavak. 

 

 

VEZANI ČLANCI

– Operirala sam koljeno jer sam već teško hodala, gotovo da više i nisam mogla hodati. Taj me problem mučio već jako dugo, no posljednje tri godine to je bilo dosta intenzivno, a posljednjih nekoliko mjeseci hodala sam uz užasan napor i bolove. I zato sam odlučila riješiti taj problem. Operirao me vrsni ortoped, specijalist za koljena, profesor Miroslav Hašpl u kojeg imam veliko povjerenje. Sad je sve još uvijek malo komplicirano i bolno, ali nadam se da će sve biti dobro, puno bolje nego što je bilo. Evo, već sam danas malo prohodala po sobi. Oporavak je krenuo i to ide relativno brzo. U bolnici ću biti još pet-šest dana, a onda slijedi rehabilitacija koja će trajati tri-četiri tjedna – kazala je Kosor za Večernji nakon operacije.

Na društvenoj mreži X, bivšem Twitteru, Kosor ima 48 tisuća pratitelja s kojima rado dijeli crtice iz privatnog života, ali i komentira aktualna politička zbivanja.  Inače, u kratkom razgovoru za Večernji u kojem je otkrila kao je došlo do operacije otkrila je i da ne može dočekati da se oporavi i ponovno krene u šetnje koje obožava.

Obožavam šetati, a sad je bilo došlo do toga da više nisam mogla ni u Maksimir u čijoj blizini stanujem – otkrila je tada.

VIDEO Vrhovni sud objavio zašto Severininog sina vraća ocu

 

Komentara 7

KL
Klarica
10:33 25.01.2024.

Ova žena je prenaporna.

DU
Deleted user
12:50 25.01.2024.

je l' ovo pna što podržava Kremljenka otkad ju je pozvao na neku večeru? i odmah postala rusofilka

Avatar Sky Rocket
Sky Rocket
10:07 25.01.2024.

jaco uzmi si puno vremena za oporavak, strikaj, kuhaj, peri...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije