Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Jennifer Aniston pokazala kako je uživala na odmoru, posebno je istaknula svoju figuru u bikiniju

Jennifer Aniston
Foto: Hahn Lionel/Press Association/PIXSELL
1/19
20.09.2023.
u 17:25

Glumica je otkrila i da je provela ljeto u društvu voditelja Jimmyja Kimmela, glumca Jasona Batemana te njihovih supruga Molly McNearney i Amande Anke.

Glumica Jennifer Aniston (54) pokazala je svoju fantastičnu figuru u bikiniju. Zvijezda serije 'Prijatelji' na svojem profilu na Instagramu objavila je niz uspomena s ljetovanja, među kojima je i snimka na kojoj nosi minijaturni crni bikini koji je istaknuo njezinu fit figuru.

Otkrila je i da je provela ljeto u društvu voditelja Jimmyja Kimmela, glumca Jasona Batemana te njihovih supruga Molly McNearney i Amande Anke.

Osim u badiću, Jennifer je obožavatelje očarala i u elegantnim haljinama koje je nosila tijekom ljeta.

Jennifer na svojoj figuru neumorno radi tijekom cijele godine kada redovit trenira. glumica svoj mladoliki izgled i vitku figuru može zahvaliti i zdravoj prehrani, a priznala je i kako godinama koristi suplemente na bazi kolagena.

Jennifer Aniston
1/16

Inače, glumica se nikada nije sramila ni pokazati svoje prirodno izdanje zbog čega je obožavatelji cijene, a tako je bilo i nakon najnovije objave u kojoj je promovirala svoje proizvode za njegu kose LolaVie.

VEZANI ČLANCI

Snimila je videu u kojemu je pričala o proizvodu, a u njemu se pojavila bez šminke, sa sijedim pramenovima koji su joj pali na lice. Također, mnogi su primijetili da joj se na licu ocrtavaju i poneke bore. 

VIDEO Indira Levak o prinovi u obitelji: U naš život došao Liam i donio nam neizmjernu radost

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije