Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Pobjednik "Života na vagi" ostvario si veliku želju: 'Što mogu kad veseli'

Josip Čapo
Foto: RTL
1/19
19.04.2024.
u 21:30

Josip Čapo se nagradio i sudeći prema fotografiji koju je nedavno podijelio na društvenim mrežama, kupio si je motocikl.

Pobjednik šeste sezone showa "Života na vagi" Josip Čapo na društvenim je mrežama objavio da si je ispunio veliku želju. Naime, Čapo se nagradio i sudeći prema fotografiji koju je nedavno podijelio na društvenim mrežama, kupio si je motocikl. - Želja ostvarena - napisao je pobjednik šeste sezone showa "Život na vagi" uz fotografiju na kojoj je pozirao na motociklu. Pokazao je na Instagramu i kakvu ima kacigu te rukavice za vožnju. 'Brrrm, brm. A što mogu kad me veseli', poručio je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josip Čapo (@josip.capo)

Podsjetimo, Josip je u show ušao sa 169 kilograma, a u emisiji je napravio golemu fizičku transformaciju i izgubio 45,5 posto tjelesne mase. Čapo je dao intervju za RTL gdje je otkrio kako je danas te kako održava težinu. Josip je otkrio da je nastavio s treninzima nakon showa, ali da mu nije bilo lagano naviknuti se na to da nema trenera. – Nije bilo jednostavno biti bez trenera. Igrom slučaja sam imao uz sebe svog trenera Stjepana – rekao je. Osvrnuo se i na to što je postao uzor mnogima. – Drago mi je da sam bio uzor mnogima i eto, neka u meni vide motivaciju – rekao je te opisao kako izgledaju njegovi treninzi danas.

– Pa moji treninzi izgledaju kod kuće, ako je vrijeme kišovito, onda se to događa u kući. Ako nije, odem trčati, odem u brdo, treniram – rekao je te dodao da najviše voli sam trenirati. Josip je tijekom showa jako puno šetao zbog čega je skinuo dodatne kilograme, a sada je otkrio da nema više ovu praksu svaki dan. – Ne hodam baš svaki dan jer ne stignem zbog obveza, ali kada hodam, to bude do 20, 30 kilometara – rekao je i opisao što jede tijekom dana.

– Najčešće doručkujem jaja, nosim si na posao međuobroke, ručam na poslu u 12 sati, dolazim kući, imamo međuobrok nekakvo voće – opisao je. Podsjetimo, Čapo je u showu izgubio 78,3 kilograma te osvojio glavnu nagradu od 150.000 kuna. 

VIDEO Jole o putovanju u Dubai

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije