Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USKORO U KINIMA

Baby Lasagna dao je glas u animiranom filmu o najpoznatijem mačku - Garfieldu

Foto: Promo
1/17
02.05.2024.
u 13:43

Lasagna je prije odlaska u Švedsku odradio svoju prvu sinkronizacijsku ulogu tako što je posudio glas Mauriceu, mački koja u filmu Garfieldu otkriva tajnu o njegovom odbjeglom ocu Vicu

Hrvatski predstavnik na nadolazećoj Euroviziji i jedan od glavnih favorita za pobjedu, Baby Lasagna (28), inače je veliki ljubitelj mačaka i to redovito pokazuje na svojim profilima na društvenim mrežama. Umaški glazbenik je svoju ljubav oplemenio novim profesionalnim pothvatom, budući da će ga fanovi uskoro slušati u animiranom filmu Garfield koji od 23. svibnja dolazi u domaća kina.

Naime, Lasagna je prije odlaska u Švedsku odradio svoju prvu sinkronizacijsku ulogu tako što je posudio glas Mauriceu, mački koja u filmu Garfieldu otkriva tajnu o njegovom odbjeglom ocu Vicu. Nije iznimka da se domaće i strane zvijezde odlučuju na ovakve uloge, a Purišićevom liku iz filma u originalu glas daje svjetski poznati reper Snoop Dogg.

GALERIJA: Sjajne vijesti nakon druge probe! Baby Lasagna skočio na eurovizijskim kladionicama

1/25

Garfield je poznat kao simpatični mrgud koji je ujedno i najslađa mačka na svijetu, a osim glazbene senzacije glumačku postavu čine i  Filip Riđički, Ljubomir Kerekeš, Jadranka Đokić, Ana Begić Tahiri, Slavko Sobin, te Davor Gobac, Goran Vinčić Vinča i Marko Petrić. 

Od prve pojave na Dori, Baby Lasagna je scenski ljubitelj i zaštitnik mačaka. Ponosni cat-dad zaludio je naciju pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" u čije su se stihove upleo njegov mačak Stipe, od rođenja jednooki ljubimac koji je postao junak slikovnice “Baby Lasagna i mačak Stipe - Veliko prijateljstvo”, koju je 28-godišnji Umažanin nedavno predstavio za javnost.

 - Bio sam često u bendovima, ali nikad nismo radili nešto posebno od mercha ili općenito nešto takvo kao što je slikovnica. Posebno sam uzbuđen, jer je ovo slikovnica koja opisuje priče i događaje Elizabetinih i mojih mačaka, nešto poput jedenja puža ili tuče s kaučem. 

VEZANI ČLANCI:

Jako sam uzbuđen da to predstavljamo javnosti, jer ovo su stvarne priče i vjerujem da će biti nešto zaista posebno - otkriva Baby Lasagna, koji autorski supotpisuje svoju prvu slikovnicu. Upravo kroz perspektivu mačka Stipe ispričana je priča pjesme "Rim Tim Tagi Dim". Stipe je nadahnuće Baby Lasagni u pisanju hit-pjesme i neodoljiva podrška uz mace Gertrudu i Branku.

Eurovizijski spektakl na rasporedu je idući tjedan i sastoji se od dvije polufinalne večeri i finala, a hrvatski predstavnik Baby Lasagna, pravog imena Marko Purišić (28) s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" trebao bi nastupiti u utorak u prvoj polufinalnoj emisiji. Marko je u srijedu u poslijepodnevnim satima odradio drugu probu na eurovizijskoj pozornici, a nakon probe isječak je podijeljen na društvenim mrežama.

Nakon prve probe mnogi su isticali da je Marko pobjednik, a nakon druge probe skočile su mu i šanse na kladionicama. Naime, eurovizijske kladionice trenutno pokazuju da Švicarac Nemo ima 23 posto šansi za pobjedu i tako je već nekoliko tjedana, dok se na drugom mjestu nalazi Baby Lasagna s 20 posto šansi za pobjedu, što znači da su njegove šanse skočile za tri posto od prve probe. 

Podsjetimo, Baby Lasagna, hrvatski predstavnik na ovogodišnjoj Euroviziji, prošlog tjedna je sa zagrebačkog aerodroma otputovao u Malmö, gdje će odraditi posljednje pripreme prije njegovog polufinala, koje je na rasporedu 7. svibnja. Marko je na aerodrom stigao u moćnoj Rimčevoj Neveri, kako i priliči jednom od najvećih favorita Eurovizije, a novinarima je ispričao kako mu je vožnja u električnom automobilu koji do sto kilometara na sat može "potegnuti" za manje od dvije sekunde bila posebno iskustvo.

- Stvarno je doživljaj. Imao sam jednog prijatelje koji je imao niskog BMW-a, i mislili smo da je njegov auto brz, ali Nevera ga je debelo prešišala. Sad će mi biti dosadno u avionu nakon ovog iskustva. Nismo jurili, ali volio bih i to jednom doživjeti, da vidim kako je juriti više od 300 na sat, nasmijao se Marko.

VIDEO: Komentar Amerikanca o Baby Lasagni naljutio mnoge: 'Imam samo jedno pitanje za tebe'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije