Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Tiger Lilliesi ovu subotu u Kinu SC, objavljena satnica!

The Tiger Lillies
10.05.2024.
u 10:37

Dugoiščekivani povratak u Zagreb majstora “brechtovskog punk cabareta” The Tiger Lillies konačno će se dogoditi ovu subotu (11. svibnja) u zagrebačkom Kinu SC. Koncert će početi u 21h, dok se vrata otvaraju u 20h. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 29, 33 i 37 eura mogu se kupiti putem sustava CoreEvent i na njihovim prodajnim mjestima, dok će im na dan koncerta cijena biti 3 eura veća.

Link na ulaznice.

SERVISNE INFORMACIJE
1) Koncert će sa sastojati od dva seta. Prvi traje 45 minuta pa slijedi pauza od 30 minuta dok se drugi set sastoji od minimalno 45 minuta plus ovisno o inspiraciji i atmosferi…
2) ŠANK: piće se poslužuje u Caffe bar &TD koji radi do ponoći. U dvoranu se može unositi isključivo voda.
3) GARDEROBA: nema je.
4) PUŠENJE: dozvoljeno isključivo izvan kompleksa Kina SC.
5) MERCH: bit će dostupan.

Tiger Lilliesi ovom će prilikom promovirati najaktualniji album “Lessons in Nihilism” koji je izdan prije malo manje od tri mjeseca. Njega je spiritus movens benda Martyn Jacques u intervjuu za portal Ravno opisao ovako: “Mislim da sam zapravo više umjetnik, a oni koriste riječi jer im se sviđa njihov zvuk. Pretpostavljam da nas smatraju nihilistima jer pjevamo pjesme koje su prilično mračne i teške. Ne pjevamo samo o ljubavi i cvijeću, iako ja volim ljubav i cvijeće. Pjevamo mnogo pjesama o teškim i mračnim stvarima., pa pretpostavljam da bi se moglo reći da smo nihilisti u tom smislu. Ali zapravo sam samo smatrao da je kombinacija riječi “Lekcije iz nihilizma” dobar naslov za zbirku pjesama koje sam pisao.”

Vrijedi istaknuti da će ovaj po svemu neobični bend do kraja mjeseca nastupiti u Ukrajini, točnije u Lavovu i Kijevu, a ujedno su i prvi strani bend koji je nastupio u Ukrajini otkako je počeo rat te su istakli snažnim antiputinovskim porukama. U njihovoj 35 godina dugoj karijeri osvojili su i brojne nagrade, između ostalog i prestižnu kazališnu nagradu Olivier, a bili su nominirani i za Grammy. Sve ovo ukazuje na činjenicu da se njihov koncert u subotu u Kinu SC naprosto ne smije propustiti.


FB: https://web.facebook.com/TheTigerLillies
YT: https://www.youtube.com/watch?v=r_XhlZrL64Q
IG: https://www.instagram.com/thetigerlillies/?hl=en
SP: https://open.spotify.com/artist/72o2T9aqYR2PFNYpzYrMmw

FB event: https://web.facebook.com/events/360848356817340

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije