Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽESTOKA GLUMICA

Veljača napala hejtere: 'Nije Srbija kriva jer te žene ne vole, ni Hrvatska jer si debil'

jelena veljača
Foto: Danijel Berković/Pixsell
1/4
19.09.2018.
u 16:51

-  Hvala Beogradu što je sinoć gledao 'Pogrešnog čovjeka' na Prvoj u tako velikom broju. I ja vas volim - 1,018.000 gledatelja u Srbiji, napisala je Jelena, a pratitelji su se u komentarima osvrnuli na nedavne napade hejtera, koji su Jeleni zamjerili jer radi u Srbiji.

Serija "Pogrešan čovjek", čija je koaturica Jelena Veljača, hit je u Srbiji. Prvu je epizodu na Prvoj TV gledalo više od milijun ljudi, a Veljača im se posebno zahvalila na Instagramu. 

-  Hvala Beogradu što je sinoć gledao 'Pogrešnog čovjeka' na Prvoj u tako velikom broju. I ja vas volim - 1,018.000 gledatelja u Srbiji, napisala je Jelena, a pratitelji su se u komentarima osvrnuli na nedavne napade hejtera, koji su Jeleni zamjerili jer radi u Srbiji. 

-  Jako je ružno da netko komentira kako se netko ponižava i da serija ima političku konotaciju. Bravo za glumačku ekipu sa svih prostora - napisala je jedna obožavateljica, a s njom se složila i Jelena, koja je ponovno žestoko napala hejtere.

-  Na seriji radi 50 posto ekipe iz Hrvatske, a 50 iz Srbije te priča nema nikakvu nacionalno/političku konotaciju, već je čista ljubavna priča. Ono, skinite mi se više, vi koji učitavate vaše psihičke probleme i veličinu u svaku stvar na svijetu. Ne, nije Srbija kriva jer te žene ne vole. Ni Hrvatska jer si debil. Samo ti, prijatelju, koje god vjere i nacionalnosti jesi. Hejteri, ciao - oštro je napisala Jelena i dobila odobravanje svojih pratitelja na Isntagramu.

Pogledajte kako danas izgledaju Dudek i Regica

 

 

 

Komentara 101

ZI
zico
16:57 19.09.2018.

morat ce nam djeca učiti u školi nove riječi....hejter,pozer,bloger,viralno,influencer...

GA
Gajger
17:10 19.09.2018.

Samo potpuni luđak može zamjerati Jeleni što radi u Srbiji. Svatko normalan ovdje u Hrvatskoj nada se da će ona tamo ostati što dulje i poštediti nas njenih šund serija. Povremene nervozne ispade na Facebooku ćemo nekako prebroditi.

TH
thu
17:09 19.09.2018.

Rijetko iritantna ženska...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije