Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Zsa Zsa s dečkom kojeg rijetko viđamo otputovala u Ameriku: 'Morate ovo doživjeti'

Foto: Promo/Instagram screenshot
1/24
24.04.2024.
u 11:30

Zsa Zsa se s dečkom nalazi u Los Angelesu te je pokazala kako se zabavljaju te otkrila da su posjetili holivudsku Stazu slavnih Beverly Hills te uživali u košarkaškoj utakmici.

Pjevačica Jelena Žnidarić, poznatija kao Zsa Zsa, s partnerom Antoniom Kratofilom je otputovala, a time se pohvalila na svojem Instagram profilu. Zsa Zsa se nalazi u Los Angelesu te je pokazala kako se zabavljaju te otkrila da su posjetili holivudsku Stazu slavnih Beverly Hills te uživali u košarkaškoj utakmici.

- Sport i košarku morate doživjeti kad ste u LA-u!  Izderali smo glasnice zbog Ivice Zupca! Ovo je još nezaboravnije jer je sad je pod reflektorima na parketu bio netko naš! Da se naježiš od glave do pete kad shvatiš koji je to nivo karijere! Ponos od kojeg ti skoro iskoči srce - napisala je između ostalog pjevačica na društvenim mrežama.

Inače, Antonio je brat blizanac dečka pjevačice Lane Jurčević. Zsa Zsa i Antonio u vezi su već sedam godina, a pjevačica je ranije priznala kako joj je to prva ozbiljna veza. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZSΛ ZSΛ (@zsazsa_music)

Ovaj par ne viđamo često, ali smo ih imali priliku nedavno vidjeti. Naime, Jelena je početkom godine objavila  dirljivi video sa svojim dugogodišnjim dečkom. Pjevačica se osvrnula na godinu iza sebe i podijelila želje za Novu 2024. godinu. - Sretna, uspješna, puna zdravlja i ispunjena predivnim trenucima...takvu vam 2024. želim! SVIMA nama! I mir i čistu ljubav! - napisala je pjevačica na društvenoj mreži Instagram ispod video objave s dečkom kako nazdravljaju uz vatromet i poljubac.

Dodajmo da i je Zsa Zsa ove godine punila medijskim stupcem svojim odustajanjem od nastupa na Dori te tima što je njezino mjestu zauzelo Baby Lasagna koji sada slovi kao jedan od favorita na Euroviziji. Umaški glazbenik Marko Purišić u švedskom Malmöu nastupit će s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim".

VIDEO Jole o putovanju u Dubai

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije