Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAZ OD MAĐARA

ANKETA Kako komentirate igru hrvatskih rukometaša večeras? Kakva im je budućnost?

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/100
20.01.2024.
u 20:28

Hrvatska će svoj sljedeći nastup imati protiv Islanda u ponedjeljak, dok će u posljednjem kolu u srijedu igrati protiv Njemačke. Sada pitamo vas, kako je igrala Hrvatska? Kroz godine naši su nas sportaši navikli na drame i igru živaca, što je i ovoga puta bio slučaj, no nije se završilo u našu korist. Je li ovo samo loš dan? Je li budućnost svijetla ili je pak nema? Recite nam u anketi i komentarima.

Hrvatska muška rukometna reprezentacija u susretu je 2. kola skupine I drugog kruga natjecanja na Europskom prvenstvu u Koelnu pretrpjela i drugi poraz izgubivši od Mađarske sa 26-29 (13-14). Tim porazom izabranici Gorana Perkovca izgubili su izglede za plasman u polufinale. Ostali su peti na ljestvici sa samo jednim osvojenim bodom, dok je Mađarska skočila na drugo mjesto s četiri boda.

– Nisam vidio ni želju ni borbu, pojeo nas je pritisak. Govor tijela je bio katastrofalan. Sve im je prolazilo, a mi nismo bili pravi – započeo je Jakov Gojun analizu u RTL-ovom studiju. Nadovezao se na to bivši reprezentativac Goran Šprem koji je kritizirao današnju predstavu Hrvatske.

Tin Lučin  i Filip Glavaš sa po pet golova bili su najefikasniji kod Hrvatske, dok Bence Imre predvodio Mađarsku sa sedam golova. Filip Glavaš je dao izjavu nakon utakmice i podijelio prve reakcije.

GALERIJA:

1/100

– Dali smo sve od sebe. Čestitam mojim dečkima, borili smo se nije išlo. Ne znam gdje smo pogriješili trenutno, malo sam vruć. Disali smo kao jedno od prvog dana priprema, sve smo skupa prošli, znamo koliko vrijedimo i koliko možemo, ali nekada ne prođe sve na našu stranu – kazao je Glavaš.

– Nije izgledalo dobro. Od prve minute smo bili kao ispuhani balon. Da je ova utakmica trajala još dva sata ne bismo ju dobili. Previše lakih šuteva za njihovog golmana. Nedovoljno za pobjedu. Pokušavali smo na treningu pripremiti se, ali nije išlo. Morat ćemo poslije analizirati. Gledali smo utakmicu s Austrijom i rekli da ne skačemo u blok u sredini i onda smo opet skočili. Morat ćemo raditi da ekipa bolje funkcionira, nismo bili dovoljno oštri – kazao je izbornik.

POVEZANI ČLANCI:

Ponovio je kako je energija bila na nuli. Nije to neki veliki pritisak, smatra Perkovac, dodajući da su pritisak pravili sami sebi. Danas nisu uspjeli, no čekaju ih još dvije utakmice. Hrvatska će svoj sljedeći nastup imati protiv Islanda u ponedjeljak, dok će u posljednjem kolu u srijedu igrati protiv Njemačke.

Sada pitamo vas, kako je igrala Hrvatska? Kroz godine naši su nas sportaši navikli na drame i igru živaca, što je i ovoga puta bio slučaj, no nije se završilo u našu korist. Je li ovo samo loš dan? Je li budućnost svijetla ili je pak nema? Recite nam u anketi i komentarima.

Ključne riječi

Komentara 5

PA
pan-am
21:23 20.01.2024.

Alan Ford : Igrali Su ,Al drugi Su igrali bolje !!

AN
Antonio1952
21:26 20.01.2024.

Mentalno smo labilni, radimo puno gresaka i mozda od prevelike zelje fulamo zicere.

PA
Pajdo
23:05 20.01.2024.

Nekad bi ih nazvali punoglavci ali ovo su praznoglavci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije