Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLJEDICE LAŽI

Bitorajcu šalju prijeteće poruke: 'Platit ćeš za ubojstvo u Ateni. Nacistički ubojice!'

Bitorajac Krpa
Screenshot Instagram
13.08.2023.
u 09:20

"Evo mene u grčkom dnevniku. Nisam još dobio poziv za ispitivanje", napisao je Bitorajac. Obzirom na razvoj događaja posljednjih dana, evidentno je da, ukoliko poziv dobije i Rene Bitorajac ide u istražni zatvor

Nakon što je u grčkim vijestima o navijačkim neredima u Ateni i ubojstvu 29-godišnjeg navijača AEK-a izašlo nekoliko kadrova iz filma Metastaze, u kojem Rene Bitorajac tumači Krpu, člana BBB-a i zagrebačkog huligana s početka novoga tisućljeća, hrvatskome glumcu počele su pristizati prijeteće poruke.

"Je** se, smeće hrvatsko. Platit ćeš za ubojstvo u Ateni. Je**š hrvatske navijače i BBB. Nacistički ubojice. AEK-ovi navijači će vas uništiti", stajalo je u poruci koju je primio hrvatski glumac.

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

Kada je snimka izašla ovoga tjedna, na nju se osvrnuo i sam Bitorajac. "Iskreno i duboko osuđujem huliganizam jednako kao i huškanje pa evo i korištene scena iz igranog (ne dokumentarnog) filma u svrhu propagande, ocrnjivanja i generalizacije", napisao je na Instagramu pa zaključio:

VEZANI ČLANCI:

"U svoj tragediji ipak se nadam da nož nije bio od nekog Boysa. Svaki pojedinac odgovara za svoje postupke, ali organi reda moraju zaštititi ostale! Propusta koliko hoćeš, baš kao i budala. Ali evo mene u grčkom dnevniku. Nisam još dobio poziv za ispitivanje!" Obzirom na razvoj događaja posljednjih dana, evidentno je da, ukoliko poziv dobije i Rene Bitorajac ide u istražni zatvor.

VIDEO Grčki mediji: Glavni osumnjičenici za ubojstvo navijača su Hrvat i Grci s debelim dosjeom

Komentara 29

GA
Gajger
10:46 13.08.2023.

Nekako baš ironično da čovjek odglumi ulogu u filmu koji prikazuje hrvatske branitelje kao nacističke nasilnike, a onda te se nekoliko godina poslije dohvati antifašistička rulja i počne ti prijetiti. Kladio bih se da neće proći puno vremena dok ne počne grčkim tobožnjim antifašistima objašnjavati "ma ljudi, nemojte mene, ja sam vaš!".

Avatar John Dillinger
John Dillinger
10:25 13.08.2023.

Bitorajac organizator i vođa skupine 😂😂 Još će Grci tražiti da ga se uhapsi i isporuči.

DJ
djeri2023
09:56 13.08.2023.

Ne treba dolijevati ulje na vatru, inače ovaj čelavi kvazi glumac se ulizuje BBB, ali u krivo vrijeme i na krivom mjestu. Sramota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije