Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USKORO POTPIS

Dinamo doveo novo pojačanje: Ima 26 godina i platit će ga dva milijuna eura

Lokomotiva i Slaven Belupo sastali se u 16. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
08.01.2024.
u 16:47

Slaven Belupo je prvotno zahtijevao tri milijuna eura za svog igrača, no kasnije je spustio cijenu na dva milijuna eura

Arber Hoxha (25) uskoro će službeno postati novi član Dinama. Bivši igrač Slaven Belupa je riješio svoju budućnost i sutra će proći liječnički pregled u Zagrebu prije pridruživanja plavima na pripremama u Rovinju.

Slaven Belupo je prvotno zahtijevao tri milijuna eura za svog igrača, no kasnije je spustio cijenu na dva milijuna eura, navode 24sata.

Ofenzivac Hoxha je imao izvrsnu polusezonu u Slaven Belupu, postigao je četiri gola i dodao tri asistencije u 18 prvenstvenih nastupa. Hoxha je cijelo vrijeme pokazivao želju da igra za Dinamo. Unatoč ponudi Ferencvarosa i upitima Talijana koje je imao na stolu, čekao je samo Dinamo.

Prije samo nekoliko tjedana, Hoxha je dobio albansku putovnicu, iako već ima tri nastupa za Kosovo. Izgledno je da će postati dio albanske reprezentacije na Europskom prvenstvu. Stručni stožer Albanaca već je duže vrijeme pratio Hoxhu, ali su čekali da se pridruži jačem klubu, što je sada i učinio.

 
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar zabranjen1.000puta
zabranjen1.000puta
17:17 08.01.2024.

Nije tematski za ovo mjesto, no vijest je. Umro je Franz Beckenbauer, jedna od najvećih nogometnih legendi prošlog stoljeća. Razžalostila me ova vijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije