Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANI OLMO

'Ono što sam doživio u Hrvatskoj natjeralo me da razmislim o svemu. Zato doniram dio svoje plaće'

Zagreb: Nenad Bjelica i Dani Olmo najavili utakmicu  sa Šahtarom
Marko Prpic/PIXSELL
08.01.2024.
u 11:49

Olmo nastavlja surađivati ​​u projektu ‘Commol Goal‘ u kojem igrači koji doniraju jedan posto svoje plaće u društvene svrhe. Za Marcu je otkrio zašto to radi...

Sjajni španjolski reprezentativac i bivši nogometaš Dinama, Dani Olmo, odradio je veliki intervju za španjolsku Marcu. Govorio je o tome da ga je život u Hrvatskoj promijenio, otkrio je da mu je Modrić omiljen nogometaš, a dotaknuo se i klupskih ambicija te reprezentacije na nadolazećem Euru. 

GALERIJA Dani Olmo obišao je sva važnija mjesta iz Domovinskog rata

Zagreb: Nenad Bjelica i Dani Olmo najavili utakmicu  sa Šahtarom
1/6

Olmo nastavlja surađivati ​​u projektu ‘Commol Goal‘ u kojem igrači koji doniraju jedan posto svoje plaće u društvene svrhe. Za Marcu je otkrio zašto to radi...

- Obitelj mi je usadila tu društvenu svijest. Ono što sam doživio u Hrvatskoj također me natjeralo na razmišljanje. Također želim u Terrassi, mom gradu, pomoći djeci oboljeloj od raka. Kao nogometaši imamo društvenu odgovornost i s malo toga što radimo puno pomažemo. Pokušavam učiniti svoj dio... Bio sam u Hrvatskoj i kada sam bio igrač i kasnije, surađivao s dečkima i curama kojima smo pomagali. Bio sam s djecom oboljelom od raka. I vidio sam tu sreću, kad se djeca igraju s tobom. To je neprocjenjivo - rekao je Olmo. 

VEZANI ČLANCI:

- Kada sam vidio što se tamo dogodilo prije mnogo godina, pomoglo mi je da razmislim o svemu, iako nisu baš voljeli govoriti o ratu. Bio sam tamo pet godina, od svoje 16. godine, i to mi je dalo vremena da naučim i posjetim simbolična mjesta tog sukoba - izjavio je o životu u Hrvatskoj, 

Komentara 14

BA
Barba56
12:41 08.01.2024.

barba_barba : Svaka cast ovom decku ali sramotno je sto odmah vrijedjas nase drage decke . Modric , Lovren , Kovacic , Mandjukic i jos puno njih doniraju kako se kaze " Ispod radara " . Nije im u interesu takve stvari davati u javnost jer to cine od srca a ne iz nekog interesa .

LL
lijepa_li si
13:38 08.01.2024.

krasan mladić. hrvatska ga je još više oplemenila, i ne stidi se to reć.

PE
peronja
09:18 09.01.2024.

veliki igrač i još veći čovjek. Bravo Olmo, bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije