Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEZNJAK REALA

Preokret na pomolu: Modrić više nije nezadovoljan, ispunit će mu se velika želja?

Champions League - Quarter Final - First Leg - Real Madrid v Manchester City
Foto: VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
1/6
02.05.2024.
u 08:36

Modrić želi ostati u klubu u kojem je od 2012. godine i u kojem je stekao status ikone. Real dosad nije službeno komentirao status svog hrvatskog veznjaka pa su glasine o njegovom odlasku postale sve učestalije.

Luka Modrić možda igra svoje posljednje minute u Real Madridu. Kapetan hrvatske reprezentacije ima ugovor s madridskim klubom samo do kraja ove sezone, a tijekom cijele godine španjolski i svjetski mediji nagađaju što će se dogoditi nakon 30. lipnja kada ističe njegov ugovor. Cadena SER sada tvrdi da u Realu ozbiljno razmatraju mogućnost produženja Modrićevog boravka na Santiago Bernabeuu.

Modrić želi ostati u klubu u kojem je od 2012. godine i u kojem je stekao status ikone. Real dosad nije službeno komentirao status svog hrvatskog veznjaka pa su glasine o njegovom odlasku postale sve učestalije. Spekulira se o mogućem nastavku Modrićeve karijere u Saudijskoj Arabiji, MLS-u, te nedavno i o mogućem povratku u Dinamo, koji se aktivno trudi vratiti Modrića na stadion u Maksimiru.

Unatoč tome, Cadena SER navodi da bi 38-godišnji Modrić mogao ostati i sljedeću sezonu na Bernabeuu. Iako ne igra često, svojim igrama u trenucima kada mu trener Carlo Ancelotti pruži priliku, jasno dokazuje da i dalje zaslužuje mjesto u klubu.

Čini se da je i Modrić promijenio mišljenje o svom sastusu. Ranije je bio nezadovoljan što ulazi s klupe i ne dobiva dovoljno minuta. Nagađalo se da se osjeća prevarenim jer mu je pri prošlom produženju ugovora obećano više prilika za veću minutažu i ulazak u početnu postavu.

No, situacija se mijenja prema kraju sezone. Real je u borbi za trofeje u La Ligi i Ligi prvaka, a Modrić sve više dobiva priliku i svakom utakmicom dokazuje da Ancelotti nije pogriješio u svojoj odluci.

Čini se da je Modrić sada spreman na kompromis kako bi ostao u Madridu. Više mu ne smeta ograničena minutaža i sporedna uloga. Spreman je biti rezervni igrač, ulaziti s klupe kada je potrebno te istovremeno mentorirati mlađe igrače. Stoga je odlučio sjesti s predsjednikom Reala i razmotriti opcije za produženje ugovora. Prema Cadena SER-u, nije samo moguće, već se ozbiljno razmatra produženje suradnje s Modrićem u Realu.

- Želim se umiroviti u dresu Reala - govorio je Modrić više puta, a moguće da mu se želja ostvari.

Ključne riječi

Komentara 1

RI
Rizlman
09:49 02.05.2024.

Naravno da će ostati u Realu još jednu sezonu. Da nije njega Real bi ispao već u četvrtfinalu lige prvaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije