Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDAL U NJEMAČKOJ

FOTO Nakon suđenja oglasili se iz Vuškovićevog kluba. Njihov stav je jasan

Hearing of Hamburg SV player Vuskovic at the Court of Arbitration for Sport in Lausanne
Foto: DENIS BALIBOUSE/REUTERS
1/3
16.05.2024.
u 22:05

Njemački nogometni savez je najprije Vuškoviću odredio dvije godine suspenzije. Ipak, njegovi su odvjetnici podnijeli žalbu na ovakvu odluku i podigli slučaj na švicarski sud koji će odlučiti o konačnoj sudbini hrvatskog nogometaša

Nakon dva dana suđenja Mariju Vuškoviću pred Međunarodnim sportskim sudom (CSA) u švicarskoj Lausannei, hrvatski će nogometaš neko vrijeme čekati na konačnu odluku. Bratu mlade zvijezde Hajduka, Luke Vuškovića, sudilo se zbog pozitivnog testa na EPO. Prema najavama osoba uključenih u suđenje izgledan je jedan od dva scenarija: oslobođenje od krivnje ili četverogodišnja suspenzija.

Dok se čeka konačna odluka, mnogi su akteri u nogometnom svijetu oglasili kako bi dali podršku hrvatskom nogometašu koji igra za HSV. Nakon Hajduka i Hrvatskog nogometnog saveza, poruku podrške objavio je njegov klub.

VIDEO Senzacionalne vijesti: Dinamo i Hajduk u žestokoj borbi za vatrenog koji je radio probleme velikanu

Hamburg stoji uz Vuškovića od kada je čitava priča počela te su uvjereni kako nije učinio ništa zbog čega bi mogao biti proglašen krivim. Takav je stav izrazio i sportski direktor kluba, Jonas Boldt. Uz to što je došao na suđenje, oglasio se i na Instagram profilu. Objavio je fotografiju na kojoj su on i Višković te na njoj napisao "povjerenje", na engleskom "trust". 

Njemački nogometni savez je najprije Vuškoviću odredio dvije godine suspenzije. Ipak, njegovi su odvjetnici podnijeli žalbu na ovakvu odluku i podigli slučaj na švicarski sud koji će odlučiti o konačnoj sudbini hrvatskog nogometaša. Ukoliko ga proglase krivim, njegova karijera vrlo bi lako mogla biti okončana.

 

Foto: Screenshot Instagram

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije