Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZAVRELE STRASTI

FOTO Hrvatski i crnogorski navijači naguravali se na tribinama, reagirali policija i zaštitari

Dubrovnik: Zbog naguravanja navijača na susretu Crne Gore i Hrvatske reagirala policija i zaštitari
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/12
09.01.2024.
u 08:19

Na Plivalištu Gruž, ispunjenom sa 2800 gledatelja, tijekom utakmice došlo je do naguravanja između hrvatskih i crnogorskih navijača pa su morali intervenirati zaštitari i policija.

Serijom promašaja i neodlučnosti u situacijama s igračem više, hrvatski vaterpolisti nisu iskoristili priliku da izbore lakšeg protivnika u četvrtfinalu Prvenstva Europe (Gruziju ili Rumunjsku). A za to im je trebala ili čista ili pobjeda na peterce protiv Crnogoraca koji su na kraju slavili pirovu pobjedu (13:15) jer su ostali treći i morat će igrati osminu finala.

Opet isti problemi

I u ovoj utakmici "štekala" nam je realizacija igrača više što su Crnogorci u posljednjoj četvrtini iskoristili za svoje drugo vodstvo (9:10). Zapravo, vrhunac te problematike dogodio se dvaput u posljednjoj četvrtini. Prvi put na njenom početku kada naši ne uspijevaju zabiti iz napada s dva igrača više a potom i u posljednje dvije minute koje su naš odigrali s igračem više. Štoviše, nakon što Fatović zbog isključenja Popadića bez prava zamjene, nije iskoristio peterac, naši su minutu prije kraja primili pogodak s igračem više. A da krah bude još bolniji, u posljednjih 13 sekundi nisu iskoristili dva igrača više jer se nitko nije usudio šutirati.

GALERIJA Hrvatski i crnogorski navijači naguravali se na tribinama Gruža 

Dubrovnik: Zbog naguravanja navijača na susretu Crne Gore i Hrvatske reagirala policija i zaštitari
1/12

 

A takva nesigurnost reflektirala se i na izvođače peteraca pa je tako crnogorski vratar Tešanović obranio peterece i Harkovu i, očito, uzdrmanom Fatoviću koji postao tragičarem najvažnije hrvatske utakmice u dosadašnjem dijelu Prvenstva.

- Imali smo posljednji napad s dva igrača više a priliku za prelomiti utakmicu imali smo i prije ali smo s igračem više primili pogodak. Crnogorci su iskoristili našu nepažnju i moguće je da su te neiskorištene prilike utjecale i na našu pribranost u izvođenju peteraca - kazivao je Fatović nesretan što je i on kumovao tome da će Hrvatska u četvrtfinalu najvjerojatnije na svjetskog doprvaka Grčku.
Ojađen je bio i hrvatski izbornik Ivica Tucak koji se žalio na to što dvojica sudaca nisu vidjela Popadićev udarac laktom u Biljakino lice pa je on morao zatražiti video pregled nakon kojeg je dosuđeno isključenje bez prava zamjene. A, dojma smo, da ga je još više žuljalo to što to njegovi izabranici nisu znali iskoristiti.

VEZANI ČLANCI:

- Sami smo si krivi. Imali smo sve u svojim rukama i žao mi je što nismo pobijedili. Ovo jest gorak okus no konačni je cilj otići do kraja u Zagrebu.

A ovako uzdrmanima to će im biti itekako otežano čega je svjestan i kapetan Marko Bijač.

 

- Najviše mi je žao što i po treći put nismo uspjeli usrećiti ovu sjajnu dubrovačku publiku.

Na Plivalištu Gruž, ispunjenom sa 2800 gledatelja, tijekom utakmice došlo je do naguravanja između hrvatskih i crnogorskih navijača pa su morali intervenirati zaštitari i policija. Fotogaleriju pogledajte u prilogu.

 

Komentara 4

TR
Tripoli
08:00 09.01.2024.

Prelijeni i za potući se...

VK
vječni krojf
15:44 09.01.2024.

Oho dubokog rolo,ti si već primio Crnu Goru u EU.Dalek je još put do Unije.Već me jedan prijatelj nazvao,I pita me od kada su Crnogorci u EU,a ja mu rekao, od sinoć poslije utakmice.

DU
Deleted user
01:41 09.01.2024.

nema vise naguravanja izmedju crnogoraca i hrvata, to je proslo. crnogorci su sredjena drzava, demokrati , zato i jesu u eu isto kao i hrvatska, bugarska, rumunjska ,litva, latvija, jos kad udju srbija i bosna pa ukraina europi nece vise trebati vanjski neprijatelj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije