Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUBROVČANI SLAVE

Poznat prvi finalist vaterpolskog prvenstva Hrvatske: Čeka li nas novi derbi u velikoj završnici?

Split: Turnir Regionalne vaterpolske lige, Jug - Crvena zvezda
Ivo Cagalj/PIXSELL
23.04.2024.
u 21:52

Jug AO će u finalu igrati protiv boljeg iz ogleda splitskog Jadrana i zagrebačke Mladosti. U tom polufinalu Jadran ima prednost od 1-0, a druga utakmica igrat će se u petak u Zagrebu

Vaterpolisti dubrovačkog Juga AO prvi su finalisti ovosezonskog prvenstva Hrvatske, on su u polufinalu sa 2-0 u pobjedama bili uspješniji od riječkog Primorja EB nakon što su u utorak u drugoj utakmici u Rijeci slavili sa 13-11 (1-2, 4-4, 6-3, 2-2).

Hannes Daube postigao je četiri gola za Jug, po tri su dodali Franko Lazić i Maro Joković dok je Darko Brguljan bio trostruki strijelac za Primorje.

Jug AO će u finalu igrati protiv boljeg iz ogleda splitskog Jadrana i zagrebačke Mladosti. U tom polufinalu Jadran ima prednost od 1-0, a druga utakmica igrat će se u petak u Zagrebu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije