Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILAN BORJAN

Huligan udario šakom u glavu zvezdaša koji je provocirao Hrvate. Zaštitari spriječili potpuni kaos

Crvena zvezda svladala Gent 2:1 u tre?em kolu skupine L Europske lige
Vladimir Markovic
21.05.2023.
u 16:15

Član Crvene zvezde sve je 'zahukao' izjavama o Kninu i podizanjem tri prsta prema našim navijačima u Kataru

Vratar beogradske Crvene Zvezde Milan Borjan ponovo je u centru pažnje tamošnje javnosti. Naime, Zvezda je jučer gostovala kod Radničkog (1:1) u Kragujevcu, a nakon utakmice dogodio se incident koji se mogao eskalirati u pravi kaos. Borjana su pozvali dječaci koji su se htjeli fotografirati s njim, što je iskoristio jedan nasilni navijač pa je izazvao pravu pomutnju.

Navijač ga je udario šakom u glavu, čemu se Borjan sigurno nije nadao poslije mirne utakmice bez tenzija, s obzirom da je Zvezda već odavno osigurala titulu prvaka. Kanadski golman rođen u Kninu je brzo reagirao i želio je preskočiti ogradu kako bi se mogao obračunati s huliganom. 

GALERIJA Zvezdaš udario po Luki: 'Ne može se mjeriti s Pižonom'

Crvena zvezda svladala Gent 2:1 u tre?em kolu skupine L Europske lige
1/6

Kaos su na vrijeme spriječili zaštitari, a Borjan je u čudu gledao što se zapravo dogodilo, da je uletio na tribinu zasigurno bi završio na naslovnicama svih europskih medija. Inače, Borjan je također bio u centru pažnje bio na Svjetskom prvenstvu u Kataru kada je navijačima Hrvatske pokazivao tri prsta i bezobrazno ih provocirao. Oni su mu žestoko odgovorili, pa je bio i meta na društvenim mrežama.

VEZANI ČLANCI:

Borjan je sve 'zakuhao' izjavama da je rođen u Kninu u republici Srpskoj Krajini, iako taj grad geografski pripada Hrvatskoj zbog čega je postao omražen u LijepoJ našoj. 

Komentara 6

DI
Dingač
17:30 21.05.2023.

Što bi bilo kad bi bilo . Dobio je batine i nije smio pisnuti i sad se pravi sila. Srpska rabota. i kad gube slave...

BP
Besposlen pop
16:47 21.05.2023.

Njegovi se u bijegu nisu zaustavljali do Kanade

V0
Vlaskoulicanec4.0
07:20 22.05.2023.

Jel to onaj iz momčadi očerupanih "orlova" koji su osvojili "svetsko" prvenstvo? Oh wait...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije